Let op! Geld lenen kost geld.
AGM scooter leasen2016-12-31T12:15:59+00:00

AGM scooter leasen kan bij Scooterlease XL al vanaf slechts € 0,40 per dag! Je koopt bij ons de AGM scooter wanneer je wilt, en betaalt pas op het moment dat het jou het beste uitkomt. Het Nederlandse merk AGM heeft vanwege het brede scala modellen een type of model scooter voor iedereen. De scooters zijn van alle markten thuis: voor woon-werkverkeer, om boodschappen te doen of om de omgeving te verkennen. De scooters rijden zuinig en hebben een garantietermijn van 3 jaar. Bij Scooterlease XL begrijpen we dat een scooter kopen een enorme uitgave is. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe scooter kunt kopen zonder het in een keer te hoeven betalen. Een AGM scooter leasen regel je dus bij ons.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een AGM scooter leasen bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de AGM scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
AGM scooter leasen

AGM scooter leasen via Scooterlease XL

Bij Scooterlease XL kies je of je jouw scooter in 24, 48 of 72 maanden wilt afbetalen. In alle gevallen ben je direct eigenaar van het AGM model. Gedurende de looptijd van je scooter lease betaal je een vast bedrag per maand. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk. Hoe meer je per maand hebt afgelost, hoe goedkoper je scooter lease wordt. In dat geval betaal je namelijk alleen rente over het nog openstaande saldo. Elke maand ontvang je een handig rekeningoverzicht, waarin je precies ziet wat de status is qua afbetalen. Het is in veel gevallen mogelijk een AGM scooter bij ons te leasen, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere te beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks inkomen.

Ik lease mijn AGM scooter bij Scooterlease XL

Denk je dat een AGM scooter leasen interessant is voor jou? Bezoek dan eens één van onze vestigingen voor een passend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen. De specialisten van Scooterlease XL geven je graag uitleg over voor- en nadelen van een scooter lease.

Scooterlease-xl.nl