Let op! Geld lenen kost geld.
Bezorg scooter leasen 2018-01-04T19:39:14+00:00

Bezorg scooter leasen

Bezorg scooter leasen doe je bij Scooterlease-XL. Je kunt bij ons al zo’n scooter, om bijvoorbeeld maaltijden en pakketjes te bezorgen, leasen vanaf € 0,60 per dag all-in. Zo bieden wij voor ieder budget de oplossing. In dat geval koop je de bezorgscooter wanneer je wilt en betaalt deze pas op het moment dat het jou uitkomt. In onze showrooms vind je een ruim aanbod van dit type scooters. Wij leveren enkel modellen die aan de hoge eisen, zoals comfort en capaciteit, voldoen. De scooters zijn voorzien van geïsoleerde bezorgbakken. Wanneer je ervoor kiest om zo’n scooter te leasen heb je maximaal 72 maanden de tijd om je nieuwe aanwinst af te betalen. Een bezorg scooter leasen doe je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Bezorg scooter leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
Bezorg scooter leasen

Bezorg scooter leasen bij Scooterlease-XL

Als je dus een bezorgscooter voor jouw bedrijf wilt leasen, ben je bij ons aan het juiste adres. Zo’n scooter is van groot belangrijk aangezien mensen steeds vaker verwachten dat hun bestelling bij de deur gebracht wordt. Naast het prachtige aanbod aan scooters, heeft Scooterlease-XL dan ook voor bezorgdiensten de juiste versies klaarstaan. Zo’n scooter koop je wanneer je wilt en betaalt deze pas op het moment dat het jou schikt. Doordat wij samenwerken met Santander is een scooterlease bij ons vertrouwd en veilig. In bijna alle gevallen kom je in aanmerking voor zo’n leasecontract. Er gelden wel enkele voorwaarden. Zo dien je bijvoorbeeld tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks inkomen hebben.

Ik lease mijn bezorg scooter bij Scooterlease-XL

Denk je dat een bezorg scooter leasen interessant is voor jouw bedrijf? Bezoek dan eens één van onze vestigingen voor een passend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen. De specialisten van Scooterlease XL geven je graag uitleg over voor- en nadelen van een scooter lease. Eén ding is zeker; het is nergens goedkoper.

Direct scooter leasen
Scooterlease-xl.nl