Let op! Geld lenen kost geld.
Bezorgscooter leasen2018-07-18T13:34:55+00:00

Bezorgscooter leasen? Bij Scooterlease-XL kun je terecht voor scooters om bijvoorbeeld maaltijden en pakketjes te vervoeren. Wij leveren enkele modellen die aan de hoge eisen, zoals comfort en capaciteit, voldoen. De scooters zijn voorzien van geïsoleerde bezorgbakken. Uiteraard begrijpen we dat zo’n scooter aanschaffen een flinke investering is. Om die reden hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe scooter voor jouw bezorging kunt kopen, zonder dat je het bedrag in één keer hoeft te betalen. En dat kan bij ons al vanaf slechts € 0,40 per dag. Als je kiest voor een scooterlease, heb je vervolgens maximaal 72 maanden de tijd om de scooter af te lossen. Sneller aflossen kan ook. Je kunt altijd boetevrij aflossen en bepaalt zelf de looptijd. Je wordt altijd direct eigenaar van de scooter. Een bezorgscooter leasen doe je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een Bezorgscooter leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de bezorgscooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
bezorgscooter leasen

Bezorgscooter leasen bij Scooterlease XL

Als je dus een bezorgscooter voor jouw bedrijf wilt aanschaffen, ben je bij ons dus aan het juiste adres. Zo’n scooter is van groot belangrijk aangezien mensen steeds vaker verwachten dat hun bestelling bij de deur gebracht wordt. Naast het prachtige aanbod aan scooters, heeft Scooterlease-XL dan ook voor bezorgdiensten de juiste versies klaarstaan. Zo’n scooter schaf je aan wanneer je wilt en betaalt deze pas op het moment dat het jou schikt. Doordat wij samenwerken met Comfort Card is een scooterlease bij ons vertrouwd en veilig. In bijna alle gevallen kom je in aanmerking voor zo’n leasecontract. Er gelden namelijk wel enkele voorwaarden. Zo dien je bijvoorbeeld tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen hebben.

Ik koop of lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Bij Scooterlease XL ben je verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit bezorgscooters voor de beste prijs. Wij hebben diverse merken en varianten die je kunt gebruiken voor het bezorgen van producten. Bezoek eens onze uitgebreide showroom om meer inspiratie op te doen. Onze medewerkers zijn je graag van dienst.

Scooterlease-xl.nl