Let op! Geld lenen kost geld.
BTC scooter leasen2016-12-31T12:21:02+00:00

BTC scooter leasen? Dat kan bij Scooterlease XL al vanaf € 0,40 per dag! Je koopt bij ons de BTC scooter wanneer je wilt, en betaalt pas op het moment dat het jou het beste uitkomt. De modellen van het Nederlandse merk hebben een eigen identiteit en zijn allemaal geïnspireerd door Italiaanse designers. De BTC scooters zijn geschikt voor woonwerk-verkeer, maar zijn ook handig om boodschappen mee te doen of om gewoon een rondje te rijden. Ze rijden zuinig en hebben een garantietermijn van 3 jaar. Bij Scooterlease XL begrijpen we dat een scooter kopen een enorme uitgave is. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe scooter kunt kopen zonder bedrag het in een keer te hoeven betalen. Een BTC scooter leasen regel je dus ons.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een BTC scooter leasen bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de BTC scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
BTC scooter leasen

BTC scooter leasen via Scooterlease XL

Scooterlease XL is een van de grootste importeurs van BTC scooters in de Benelux. Wij hebben scooters van het merk die voor iedereen geschikt zijn; van sportief tot retro. Bij ons staan kwaliteit, service en goede prijzen hoog in het vaandel. Om de aankoop van jouw droomscooter aantrekkelijk te maken, bieden wij een leaseplan aan. Daardoor betaal je het bedrag niet in één keer, maar in termijnen. Bij Scooterlease XL kies je of je jouw scooter in 24, 48 of 72 maanden wilt afbetalen. In alle gevallen ben je direct eigenaar van het BTC model. Gedurende de looptijd van je scooter lease betaal je een vast bedrag per maand. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk. Hoe meer je per maand hebt afgelost, hoe goedkoper je scooter lease wordt.

Ik lease mijn BTC scooter bij Scooterlease XL

Denk je dat een BTC scooter leasen interessant is voor jou? Bezoek dan eens één van onze vestigingen voor een passend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen. De specialisten van Scooterlease XL geven je graag uitleg over voor- en nadelen van een scooter lease. Het is in veel gevallen mogelijk een BTC scooter bij ons te leasen, maar er gelden wel een aantal voorwaarden.

Scooterlease-xl.nl