Let op! Geld lenen kost geld.
E-scooter leasen2018-05-06T13:53:05+00:00

E-scooter leasen

E-scooter leasen? Dat doe je natuurlijk bij Scooterlease-XL, de aanbieder van topmerken scooters. Doordat wij de E-scooters zelf importeren en direct aan jou verkopen kunnen wij betaalbare elektrische scooters leveren van de hoogste kwaliteit. Wij kunnen je dan ook altijd de laagste prijs garanderen! Droom jij ook van een E-scooter, maar heb je er momenteel het geld niet voor? Dan is een E-scooter leasen dé oplossing. Je kunt een Elektrische scooter kopen en betalen op het moment dat het schikt. Dat is bij ons al mogelijk vanaf € 0,60 all-in per dag. Als je de keuze hebt gemaakt om een scooter te leasen, heb je maximaal 72 maanden de tijd om af te lossen. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Wacht niet langer en schaf die scooter van je dromen aan. Bij ons ben je zeker van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs en van de meest bekende topmerken. Een E-scooter leasen doe je bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

E-scooter leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de E-scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
e-scooter leasen

E-scooter leasen bij Scooterlease-XL

Een elektrische scooter, ook wel E-scooter genoemd, is een aanwinst voor zowel jong als oud. Het rijden op een E-scooter brengt veel voordelen met zich mee: zo rijd je geheel geruisloos, CO2-vrij en hoef je niet meer te tanken. En dat merk je in jouw portemonnee. Bij Scooterlease-XL ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare service. We proberen onze dienstverlening continue te analyseren en te verbeteren. Ook qua prijs zijn we scherp; we leveren je de Elektrische scooter tegen een zeer scherpe prijs en bezorgen hem door heel Nederland zelfs gratis aan huis! Heeft je E-scooter een reparatie of onderhoudsbeurt nodig? Geen probleem! In de werkplaatsen van Scooterlease-XL staan ervaren monteurs zes dagen per week voor je klaar voor scooter onderhoud, scooter reparatie en taxatie van scooters. Ook kun je bij ons terecht voor schadeherstel of om scooteraccessoires aan je E-scooter te laten toevoegen. Bezoek één van onze vestigingen om het aanbod elektrische scooters te bekijken.

Ik lease mijn E-scooter bij Scooterlease-XL

Bij Scooterlease-XL krijg je de volledige garantie van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit elektrisch scooters voor de beste prijs. Wij hebben diverse merken E-scooters en varianten die je kunt gebruiken om te reizen. Breng een bezoek aan één van onze uitgebreide showrooms om meer inspiratie op te doen. Onze medewerkers geven je graag een passend advies.

Scooterlease-xl.nl