Let op! Geld lenen kost geld.
Elektrische scooter leasen2018-03-15T10:41:34+00:00

Elektrische scooter leasen

Elektrische scooter leasen? Dat doe je bij Scooterlease-XL, de aanbieder van topmerken scooters. Doordat wij de E-scooters zelf importeren en direct aan jou verkopen, zonder tussenkomst van een dure scooter dealer, kunnen wij betaalbare elektrische scooters leveren van hoge kwaliteit. Wij kunnen je dan ook de laagste prijs garanderen! Droom jij ook van een Elektrische scooter, maar heb je er op dit moment het geld niet voor? Dan is een E-scooter leasen dé oplossing. Je kunt een Elektrische scooter kopen en betalen op het moment dat het uitkomt. Dat kan bij ons al vanaf € 0,60 all-in per dag. Als je de keuze hebt gemaakt om een scooter te leasen, heb je maximaal 72 maanden de tijd om af te lossen. Een elektrische scooter leasen doe je bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Elektrische scooter leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
Elektrische scooter leasen

Elektrische scooter leasen bij Scooterlease-XL

Bij Scooterlease-XL ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare service. Onze dienstverlening proberen we continue te analyseren en verbeteren. Ook qua prijs zijn we scherp; we leveren je Elektrische scooter tegen een zeer scherpe prijs en bezorgen hem door heel Nederland zelfs gratis aan huis! Heeft je Elektrische Scooter een reparatie of onderhoudsbeurt nodig? Geen probleem! In de werkplaatsen van Scooterlease-XL staan onze ervaren monteurs zes dagen per week voor je klaar voor scooter onderhoud, scooter reparatie en taxatie van scooters. Ook kun je bij ons terecht voor schadeherstel of om scooteraccessoires aan je E-scooter te laten toevoegen. Bezoek één van onze vestigingen om het aanbod elektrische scooters te bekijken.

Ik lease mijn elektrische scooter bij Scooterlease-XL

Bij Scooterlease-XL krijg je de volledige garantie van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit elektrisch scooters voor de beste prijs. Wij hebben diverse merken, zoals La Souris, Super SOCO en Lifan, en varianten die je kunt gebruiken om te reizen. Breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom om meer inspiratie op te doen. Onze medewerkers geven je graag een passend advies.

Scooterlease-xl.nl