Let op! Geld lenen kost geld.
FAQ2018-08-01T10:00:36+00:00

Nadat je een scooter en eventueel accessoires hebt uitgekozen, klik je op de knop ‘Lease deze scooter’. Vul het aanvraagformulier naar waarheid en zo compleet mogelijk in en klik op ‘Verstuur’. De leaseaanvraag is ingediend.

Binnen 2 uur nemen wij contact met je op om te laten weten of de lease aanvraag is goed- of afgekeurd. Bij een goedkeuring ontvang je een contract op jouw opgegeven e-mailadres. Zodra je dit contract hebt getekend en Scooterlease-XL dit heeft ontvangen en verwerkt, wordt jouw nieuwe scooter rijklaar gemaakt. De scooter kun je vervolgens bij één van onze showrooms afhalen of deze wordt thuis afgeleverd.

Meer informatie over Scooter leasen

Ja. Zodra de scooter is afgeleverd, of als je deze hebt opgehaald bij één van onze showrooms, ben je direct de volledige eigenaar van de scooter.

Wanneer je aanvraag voor een scooter lease wordt afgekeurd, wordt je bestelling automatisch geannuleerd en is het helaas niet mogelijk om een scooter bij ons te leasen. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons een scooter te kopen. Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

De duur van het leasecontract is afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan de totaalprijs van de aankoop en de hoogte van het maandbedrag. Het contract loopt maximaal 72 maanden. Je hebt wel altijd de mogelijkheid om tussentijds kosteloos extra af te lossen.

Ja, dit is mogelijk! Bij ons is het ten alle tijden mogelijk tussentijds af te lossen, dit is zelfs boetevrij! Dit betekend dat je elke maand terug kan vallen op je vaste maandelijkse leasebedrag. Bovendien betaal je alleen rente over het openstaande bedrag.

Bij Scooterlease-XL.nl is het mogelijk om accessoires mee te leasen voor een klein maandbedrag. Alle accessoires worden bij het rijklaar maken door ervaren monteurs kosteloos gemonteerd. Alle accessoires worden automatisch bij het totale leasebedrag opgeteld op de productpagina, zo weet je altijd waar je aan toe bent.

De duur van de garantie verschilt per scooter. Bij de productinformatie kun je zien hoeveel garantie op de scooter zit.

Scooterlease-XL is de eerste online scooterwinkel die alle prijzen all-in toont. Dit betekend dat in het getoonde leasebedrag alle extra kosten inbegrepen zijn zoals; rij klaarmaak-, kenteken leges-, tenaamstelling- & administratiekosten. Zelfs de bezorging door heel Nederland is kosteloos!

Scooterlease-XL bezorgd de scooters in héél Nederland.* Bij definitieve goedkeuring word er telefonisch contact opgenomen voor een leverdatum. De scooter word afgeleverd door ervaren chauffeurs/monteurs en bij aflevering worden alle ins & outs uitgelegd.

* Wij bezorgen niet op de Waddeneilanden, wij zullen de scooter afleveren bij de veerdienst.

Wij streven ernaar binnen 10 werkdagen te leveren na definitieve goedkeuring van jou lease aanvraag. De definitieve goedkeuring vindt plaats na 5 werkdagen en nadat wij het lease contract ondertekend hebben binnen gekregen en met kopieën van je bankpas en ID-kaart.

Ja, degene die de lease aanvraag heeft ingediend moet aanwezig zijn bij de aflevering. Dit omdat de aanvrager papieren moet ondertekenen voor ontvangst. Dit mag ook een mede aanvrager zijn.

Bij Scooterlease XL is het ook mogelijk om je scooter af te halen. Hiervoor hebben wij nu zes afhaallocaties; Doetinchem, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.

Dat is vervelend om te horen. Maar zolang je het lease contract nog niet getekend en verstuurd hebt is dit nog mogelijk. Neem dan ook z.s.m. contact op met onze klantenservice.

Scooterlease-xl.nl