Let op! Geld lenen kost geld.
Goedkoop scooter leasen 2017-12-06T22:18:26+00:00

Goedkoop scooter leasen

Goedkoop scooter leasen doe je bij Scooterlease-XL. Je kunt bij ons al een stadsbrommer leasen vanaf € 0,60 per dag all-in. Zo bieden wij voor ieder budget de oplossing. Droom je dus al tijden van die mooie retro scooter, maar heb je er nu het geld nier voor? Dan is een scooter leasen dé oplossing. Je koopt bij ons de scooter wanneer je wilt en betaalt deze pas op het moment dat het jou uitkomt. In onze showrooms vind je een ruim aanbod van gerenommeerde scootermerken als Vespa, La Souris, Piaggio en Kymco. Wanneer je ervoor kiest om een scooter te leasen heb je maximaal 72 maanden de tijd om je nieuwe aanwinst af te betalen. Uiteraard is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Goedkoop scooter leasen doe je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Goedkoop scooter leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
Goedkoop scooter leasen

Goedkoop scooter leasen bij Scooterlease-XL

Qua verkeer wordt het steeds drukker in de steden. Steeds vaker zien we dat inwoners zoeken naar een alternatieve manier om naar het werk te reizen of naar de binnenstad te gaan. Een stadsbrommer is dan vaak een prima vervoersmiddel. Uiteraard hangt er wel een prijskaartje aan zo’n scooter. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een scooter te kopen op afbetaling. Met onze leaseoptie kun je een nieuwe scooter in maandelijkse termijnen betalen. Je word in alle gevallen direct de eigenaar van de scooter. Jouw leasemogelijkheid moet wel eerst worden getoetst. Wij nemen je lease aanvraag in behandeling en laten je binnen twee dagen weten of de aanvraag is goedgekeurd. Als de aanvraag wordt geaccepteerd ontvang je een scooter lease contract welke je getekend moet retourneren.

Ik lease mijn scooter goedkoop bij Scooterlease-XL

Denk je dat een scooter leasen interessant is voor jou? Bezoek dan eens één van onze vestigingen voor een passend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen. De specialisten van Scooterlease XL geven je graag uitleg over voor- en nadelen van een scooter lease. Eén ding is zeker; het is nergens goedkoper.

Direct scooter leasen
Scooterlease-xl.nl