Gratis thuisbezorgd

Hoe werkt de bezorging van een scooter?

Scooterlease-XL bezorgt scooters gratis thuis in héél Nederland.*

Na jouw bestelling wordt er telefonisch contact opgenomen voor een leverdatum. De scooter wordt afgeleverd door ervaren monteurs en bij aflevering worden alle ins & outs van de scooter uitgelegd.

Scooter bezorgen

Lease je een scooter bij Scooterlease-XL, dan is het mogelijk deze thuis te laten bezorgen. Onze bezorgdienst levert scooters door heel Nederland. Je scooter wordt aan het door jou opgegeven adres geleverd. Bovendien wordt de scooter door onze eigen ervaren chauffeur netjes aan je uitgelegd. De scooters worden volledig rijklaar en gepoetst afgeleverd.

Geen bezorgkosten

Bij Scooterlease-XL bezorgen wij gratis in héél Nederland. Je hoeft geen bezorgkosten te betalen.

Levering van scooters in België

Scooterlease-XL levert ook scooters in België. Wel merken wij op dat het in België door een wetswijziging mogelijk is een scooter met 0% BTW aan te schaffen wanneer deze nieuw is. De btw wordt vervolgens door de klant zelf aan de belastingdienst in België gevorderd. Wanneer de klant dus met 21% BTW een voertuig zou aanschaffen, zou deze in België nogmaals de BTW moeten betalen en dus onnodig twee keer BTW betalen. Aangezien dit veel administratieve handelingen met zich meebrengt om deze 0% belasting levering mogelijk te maken, zijn wij genoodzaakt € 100,- euro extra administratiekosten in rekening te brengen bij een Belgische levering.

Waddeneilanden

* Wij bezorgen niet op de Waddeneilanden, wij zullen de scooter afleveren bij de veerdienst.

Scooters

Alle scooters Elektrische scooters Benzine scooters

Contact

Bel direct 085 - 065 36 26 Stuur een e-mail Bezoek een van onze 14 afhaallocaties

Service aanvragen

Onderhoud aanvragen Reparatie aanvragen Schadereparatie aanvragen