Over ScooterLease XL

Over ScooterLease XL

Scooterlease-XL.nl is hét adres om een mooie scooter te leasen. Bij ons ben je verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Je kunt bij ons diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen en van gerenommeerde scootermerken als La Souris, Vespa, Piaggo en bijv. Yamaha leasen. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en het bestelgemak van Scooterlease-XL.

Veilig en vertrouwd scooter leasen?

Een scooter leasen is een ideale oplossing als je krap bij kas zit. Steeds meer mensen kiezen voor deze aantrekkelijke manier van een scooter kopen bij Scooterlease-XL. Je koopt bij ons namelijk de scooter wanneer jij wilt en betaalt pas op het moment dat het jou uitkomt. Door onze samenwerking met Santander is je scooter lease veilig en vertrouwd. Het is al mogelijk vanaf slechts €0,60 per dag!

Hoe werkt een scooter leasen?

Wij nemen je lease aanvraag in behandeling en laten je binnen 2 uur (op werkdagen) weten of de aanvraag is goedgekeurd. Als je aanvraag wordt geaccepteerd ontvang je een scooter leasecontract welke je getekend kunt retourneren. Wordt je aanvraag afgewezen dan wordt je bestelling automatisch geannuleerd. Wanneer je akkoord hebt, heb je 72 maanden de tijd om je scooter af te betalen. In de tussentijd ben jij direct de eigenaar!

Scooters

Alle scooters Elektrische scooters Benzine scooters

Contact

Bel direct 085 - 065 36 26 Stuur een e-mail Bezoek een van onze 8 afhaallocaties

Service aanvragen

Onderhoud aanvragen Reparatie aanvragen Schadereparatie aanvragen