Over ScooterLease-XL

Over ScooterLease-XL

Scooterlease-XL is hét adres om hoge kwaliteit en mooie scooters te leasen. Bij ons ben je verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters tegen de beste prijzen. Je kunt bij ons diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen en gerenommeerde scootermerken als La Souris, Vespa, Piaggo, Peugeot, SYM, Kymco, Super Soco en bijv. Yamaha leasen. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en het bestelgemak van Scooterlease-XL.

Veilig en vertrouwd een scooter leasen?

Een scooter leasen is een ideale oplossing als je krap bij kas zit. Steeds meer mensen kiezen voor deze aantrekkelijke manier van scooters kopen bij Scooterlease-XL. Je koopt bij ons namelijk de scooter wanneer jij wil en betaalt pas op het moment dat het jou uitkomt. Door onze samenwerking met Santander is het leasen van een scooter veilig en vertrouwd. Het is bij ons al mogelijk vanaf slechts €0,60 per dag!

Hoe werkt het leasen van een scooter?

Wij nemen je lease aanvraag in behandeling en laten je binnen 2 uur (op werkdagen) weten of de aanvraag is goedgekeurd. Als je aanvraag is geaccepteerd, ontvang je een scooter lease-contract, die je getekend kunt retourneren. Wordt je aanvraag afgewezen, dan wordt je bestelling automatisch geannuleerd. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 - 130 78 54 om andere mogelijkheden door te nemen. (Houd rekening met eventuele langere wachttijden. Wij vragen om begrip voor de situatie.)

Wanneer je akkoord hebt, heb je tot 72 maanden de tijd om je scooter af te betalen. Het leuke hieraan is dat jij direct eigenaar bent!

Scooters

Alle scooters Elektrische scooters Benzine scooters

Contact

Bel direct 085 - 065 36 26 Stuur een e-mail Bezoek een van onze 17 afhaallocaties

Service aanvragen

Onderhoud aanvragen Reparatie aanvragen Schadereparatie aanvragen