Let op! Geld lenen kost geld.
Kymco scooter leasen2016-12-31T11:51:10+00:00

Kymco scooter leasen? Dat kan bij Scooterlease XL al vanaf slechts € 0,40 per dag! Bij ons heb je de mogelijkheid om jouw nieuwe scooter te kopen wanneer je wilt en pas te betalen om het moment dat het jou het beste uitkomt. Wij hebben een ruim assortiment gerenommeerde scootermerken, zoals Kymco. Dit is een populair merk voor jong en oud en het no-nonsense merk van deze tijd. Kymco is de grootste fabrikant van scooters in Taiwan en is in de jaren zestig begonnen als leverancier van onderdelen van Honda. Of je nu op zoek bent naar een vrijstaand stadsscooter, een leuke retroscooter of een scooter voor het zakelijk verkeer van het merk; wij hebben het in ons assortiment. Een Kymco scooter leasen doe je dus bij Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een Kymco scooter leasen bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de Kymco scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
Kymco scooter leasen

Kymco scooter leasen via Scooterlease XL

Het merk Kymco heeft dus een scooter voor werkelijk iedereen. Wij begrijpen echter dat het kopen ervan een flinke uitgave voor je is. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat jij toch een scooter kunt kopen zonder het in één keer te hoeven betalen. Je kiest bij ons of je in 24, 48 of 72 maanden wilt afbetalen en bent direct eigenaar van de gekozen scooter. Gedurende de looptijd van je scooter lease betaal je een vast bedrag per maand. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk. Iedere maand ontvang je een handig rekeningoverzicht, waarin je precies ziet wat de status is qua afbetalen. Het is in veel gevallen mogelijk een scooter bij ons te leasen, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Daarom moet je eerst een leaseaanvraag bij ons indienen. Binnen twee dagen krijg je wel of geen groen licht.

Ik lease mijn Kymco scooter bij Scooterlease XL

Je kunt bij ons terecht voor diverse scooters van Kymco, van sportieve varianten tot retro modellen. Bovendien betaal je bij Scooterlease XL geen afsluit- of administratiekosten. Door onze samenwerking met Comfort Card is je scooter lease veilig en vertrouwd. Comfort Card is een handels- en merknaam van Santander.

Scooterlease-xl.nl