Let op! Geld lenen kost geld.
La Souris scooter leasen 2018-04-05T10:49:09+00:00

La Souris scooter leasen

La Souris scooter leasen om eenvoudiger van deur naar deur te reizen in het drukke verkeer? Dat is bij Scooterlease-XL al mogelijk vanaf € 0,60 per dag all-in! Je koopt bij ons je La Souris scooter van je dromen wanneer het je uitkomt en betaalt deze pas op het moment dat het schikt. Bij ons kun je terecht voor een ruim aanbod van het scootermerk, zodat er altijd wel één voor jou geschikt is. Je hebt bij ons zelf de keuze of je wilt afbetalen in 24, 48 en 72 maanden. In alle gevallen ben je direct eigenaar van jouw La Souris scooter. Gedurende de gekozen looptijd betaal je altijd een vast bedrag per maand. Uiteraard kun je jouw scooter ook sneller afbetalen, want je kunt te allen tijd boetevrij aflossen. Een La Souris scooter leasen doe je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Een la Souris scooter leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
La Souris scooter leasen

La Souris scooter leasen bij Scooterlease-XL

Wij begrijpen bij Scooterlease-XL heel goed dat een La Souris scooter leasen een flinke investering voor je is. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe scooter kunt kopen van La Souris zonder het in één keer te hoeven af te betalen. Hoe meer je per maand aflost, hoe goedkoper jouw scooterlease wordt. Iedere maand ontvang je van ons een handig rekeningoverzicht waarin je precies kunt zien wat de status is qua aflossing. Vaak is het mogelijk om een La Souris scooter bij ons te leasen, maar er gelden uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo moet je onder meer tussen de 18 en 72 jaar oud zijn, de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks inkomen hebben.

Ik lease mijn La Souris scooter bij Scooterlease-XL

Is een scooterlease interessant voor jou? Bezoek dan eens één van onze vestigingen voor een passend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen. De specialisten van Scooterlease-XL geven je graag uitleg over voor- en nadelen van een scooter lease. Lease je scooter vandaag nog bij de scooter dealer van Nederland.

Direct scooter leasen
Scooterlease-xl.nl