Let op! Geld lenen kost geld.
La Souris scooter leasen2017-10-12T07:21:33+00:00

La Souris scooter leasen

La Souris scooter leasen? Dat doe je bij Scooterlease XL al vanaf slechts € 0,40 per dag! Zo bieden wij voor ieder budget de oplossing. Droom je al tijden van die prachtige La Souris scooter, maar heb je er op dit moment het geld niet voor? Dan is scooter lease ideaal. Steeds meer mensen kiezen voor deze aantrekkelijke wijze van een scooter kopen. Je koopt bij ons namelijk de scooter van het bekende merk wanneer jij wilt en betaalt pas op het moment dat het jou uitkomt. Wanneer je ervoor kiest om een scooter te leasen heb je maximaal 72 maanden de tijd om je prachtige aanwinst af te betalen. Uiteraard is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Een La Souris scooter leasen doe je dus bij Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een La Souris scooter leasen bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de La Souris scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
La Souris scooter leasen

La Souris Scooter leasen via Scooterlease XL

Met onze leasemogelijkheid kun je een La Souris scooter in maandelijkse termijnen betalen. Je word in alle gevallen direct de eigenaar van de scooter. De stijlvolle La Souris scooters zijn verkrijgbaar in verschillende modellen: Trendy Retro Scooters, Grande Retro Scooters, Futuro Retro Scooters, City Scooters en Vespelini Scooters. Alle modellen zijn te verkrijgen als snorscooter (25 kilometer per uur) en bromscooter (45 kilometer per uur) en leverbaar in een grote diversiteit aan schitterende kleuren. De scooter is standaard uitgerust met een viertaktmotor, wat ze extreem zuinig maakt in dagelijks gebruik. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook heel fijn voor je portemonnee!

Ik lease mijn La Souris scooter bij Scooterlease XL

Jouw leasemogelijkheid moet wel eerst worden getoetst. Wij nemen je lease aanvraag in behandeling en laten je binnen twee dagen weten of de aanvraag is goedgekeurd. Als de aanvraag wordt geaccepteerd ontvang je een scooter lease contract welke je getekend moet retourneren. Wanneer je akkoord hebt, heb je 24, 48 en 72 maanden de tijd om je La Souris scooter af te betalen.

Scooterlease-xl.nl