Let op! Geld lenen kost geld.
Lease scooter2017-03-02T10:33:47+00:00

Lease scooter bij de specialist. Bij Scooterlease XL lease jij jouw scooter al vanaf € 0,40 per dag! Op die manier bieden wij voor ieder budget de oplossing. Droom je al lange tijd van die prachtige retro scooter, maar heb je er het geld nu niet voor? Dan is scooterlease ideaal. Steeds vaker kiezen mensen voor deze aantrekkelijke manier van een scooter kopen. Je schaft bij ons namelijk de scooter aan wanneer je wilt en betaalt pas op het moment dat het jou uitkomt. Als je ervoor kiest om een scooter te leasen heb je maximaal 72 maanden de tijd om je nieuwe aanwinst af te betalen. Vanzelfsprekend is sneller aflossen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij afbetalen. Lease scooter bij Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een scooter lease bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
Lease scooter

Lease scooter via Scooterlease XL

Met onze leaseoptie betaal je in maandelijkse termijn jouw nieuwe scooter. In welke termijn je ook betaald; in alle gevallen ben jij direct eigenaar van de scooter. De mogelijkheid voor jouw scooter lease moet uiteraard wel eerst worden getoetst. We nemen je leaseaanvraag in behandeling en laten je binnen twee dagen weten of de aanvraag goedgekeurd is. Bij een positieve reactie ontvang je een scooter leasecontract welke je getekend retour moet sturen. Bij een afwijzing wordt je bestelling automatisch geannuleerd. Bij een akkoord heb je 24, 48 of 72 maanden de tijd om je nieuwe scooter af te betalen. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt altijd boetevrij aflossen. De looptijd van de afbetaling bepaal je dus zelf.

Ik koop of lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Als een scooter lease interessant voor je is, kun je altijd één van onze vestigingen bezoeken voor een passend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen. De specialisten van Scooterlease XL geven je graag uitleg over voor- en nadelen van een scooter lease.

 

Scooterlease-xl.nl