Let op! Geld lenen kost geld.
Piaggio scooter leasen2016-12-31T11:34:13+00:00

Piaggio scooter leasen? Dat is uiteraard mogelijk bij Scooterlease XL. Droom je van die prachtige scooter, maar heb je er op dit moment de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is een scooter lease dé oplossing. Het Italiaans merk Piaggio staat voor kwaliteit en een stijlvolle uitstraling. Alle Piaggio modellen zijn bij ons te verkrijgen, zoals de bekende Piaggio Zip in 25 of 45 kilometer of de Piaggio Fly. Door onze aantrekkelijke samenwerking met Comfort Card is jouw scooter lease veilig en vertrouwd. Dit is bij ons al mogelijk vanaf € 0,40 per dag! In het geval je in aanmerking komt voor een scooter lease, heb je maximaal 72 maanden de tijd om je nieuwe scooter af te betalen. Een Piaggio scooter leasen doe je dus bij Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een Piaggio scooter leasen bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de Piaggio scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
Piaggio scooter leasen

Piaggio scooter leasen bij Scooterlease XL

De Piaggio scooter staat bekend om zijn hoge kwaliteit, moderne vormgeving, voortreffelijke rijeigenschappen en aantrekkelijke prijzen. Daarnaast zijn ze geschikt voor elke scootersituatie. Het is dus niet zo gek dat dit gerenommeerde scootermerk zo populair is. Deze scooter kun je dus op afbetaling kopen bij Scooterlease XL. Gedurende de – door jouw gekozen – looptijd van je scooter lease betaal je een vast bedrag per maand. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Dat is wel zo handig. Zo hoef je dus nooit meer lang te sparen. Je betaalt maandelijks een klein bedrag en rijdt meteen een gloednieuwe scooter van het Italiaanse merk.

Ik lease mijn Piaggio scooter bij Scooterlease XL

Het is in veel gevallen mogelijk een Piaggio scooter te leasen bij Scooterlease XL, maar er gelden uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Denk je dat een scooter leasen interessant is voor jou? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scooterlease-xl.nl