Let op! Geld lenen kost geld.
Retro scooter leasen 2018-02-06T13:57:08+00:00

Retro scooter leasen

Retro scooter leasen? Dat doe je bij Scooterlease-XL, de aanbieder van topmerken scooters. Retro scooters zijn ontzettend populair in Nederland. Met een stijlvolle retro scooter combineer je het beste uit de sixties, met alle gemakken en comfort van nu. Van sportieve stadsscooters tot trendy retro scooters met Italiaanse look. Bij ons vind je altijd een retro scooter die bij je past. Natuurlijk snappen we dat een scooter kopen een flinke investering is. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe retro scooter kunt aanschaffen, zonder dat je het totaalbedrag in één keer hoeft af te betalen. Dat kan bij ons al vanaf € 0,60 all-in per dag. Als je de keuze hebt gemaakt om een scooter te leasen, heb je maximaal 72 maanden de tijd om af te lossen. Een retro scooter leasen doe je bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Retro scooter leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
Retro scooter leasen

Retro scooter leasen bij Scooterlease-XL

De retro scooter kenmerkt zich door een elegant, breed stuur en stijlvolle chromen accenten. Naast deze klassieke variant vind je bij Scooterlease-XL ook compacte stadsscooters met een smal stuur en slanke body. Bij de retro scooters van Scooterlease-XL staan comfort en een trendy uitstraling altijd voorop. Alle retro scooters zijn verkrijgbaar als snorscooter (25 kilometer per uur) en als bromscooter (45 kilometer per uur) en in veel verschillende schitterende kleuren. Droom jij van die exclusieve scooter, maar heb je er nu het geld niet voor? Dan is een scooter leasen de meest interessante oplossing. Je koopt bij ons in dat geval de scooter wanneer je wilt, en betaalt deze pas op het moment dat het jou uitkomt. Door onze samenwerking met Santander is jouw lease veilig en vertrouwd.

Ik lease mijn retro scooter bij Scooterlease-XL

Bij Scooterlease-XL krijg je de volledige garantie van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit retro scooters voor de beste prijs. Wij hebben diverse merken, zoals Vespa, La Souris en Piaggio, en varianten die je kunt gebruiken om te reizen. Breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom om meer inspiratie op te doen. Onze medewerkers geven je graag een passend advies.

Direct scooter leasen
Scooterlease-xl.nl