Let op! Geld lenen kost geld.
Retro scooter leasen2017-12-06T21:49:46+00:00

Retro scooter leasen

Retro scooter leasen? Dat doe je bij Scooterlease XL. Je kunt bij ons namelijk al een retro scooter leasen vanaf € 0,60 per dag. Het is de mogelijk om de scooter van je dromen te kopen wanneer je wilt en deze af te betalen op het moment dat het jou uitkomt. Bij een retro scooter gaat het vaak over een scooter die in de jaren zestig erg populair was. Kenmerkend is het comfort en de uitstraling. Maar ook nu zijn de retro scooters weer erg populair. Je hebt bij ons een ruim aanbod van dit type scooter. Deze kun je bij ons afbetalen in 24, 48 en 72 maanden. In alle gevallen ben je direct eigenaar van jouw scooter. Gedurende de gekozen looptijd betaal je altijd een vast bedrag per maand. Een retro scooter leasen doe je dus bij Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Een retro scooter leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
retro scooter leasen

Retro scooter leasen bij Scooterlease-XL

Retro scooters zijn ontzettend populair. Met een stijlvolle retro scooter combineer je het beste uit de sixties, met alle gemakken en comfort van nu. Van sportieve stadsscooters tot trendy retro scooters met Italiaanse look. Bij Scooterlease-XL vind je altijd een retro scooter die bij je past. Deze klassieke scooters kenmerken zich door een elegant, breed stuur en stijlvolle chromen accenten. Deze kun je bij ons leasen. Zo kun jij toch een nieuwe scooter kopen, zonder dat je het grote totaalbedrag in één keer hoeft te betalen. Natuurlijk kun je jouw retro scooter ook sneller afbetalen, want je kunt te allen tijd boetevrij aflossen. Iedere maand ontvang je van ons een handig rekeningoverzicht, zodat je precies kunt inzien wat de status is qua aflossing.

Ik koop of lease mijn retro scooter bij Scooterlease-XL

Denk je dat een retro scooter leasen interessant is voor jou? Bezoek dan eens één van onze vestigingen – in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Doetinchem – voor een passend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen. De specialisten van Scooterlease XL geven je graag uitleg over voor- en nadelen van een scooter lease. Neem contact op.

Scooterlease-xl.nl