Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter afbetaling2017-09-04T14:36:08+00:00

Scooter afbetaling

Scooter afbetaling kan bij Scooterlease-XL al vanaf € 0,60 all-in per dag. Je koopt bij ons dus de stadsbrommer van je dromen wanneer je wilt en betaalt deze pas op het moment dat het jou uitkomt. Bij ons vind je een ruim aanbod van gerenommeerde scootermerken als Vespa, La Souris, Piaggio en Kymco. Je hebt bij ons de keuze of je wilt aflossen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. In alle gevallen ben je direct de eigenaar van de nieuwe scooter. Tijdens de door jou gekozen looptijd betaal je altijd een vast bedrag per maand. Uiteraard kun je jouw nieuwe scooter ook sneller aflossen, want je kunt te allen tijde boetevrij afbetalen. Bij ons heb je de garantie van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Scooter afbetaling regel je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Scooter leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
scooter afbetaling

Scooter afbetaling regelen bij Scooterlease XL

In de grotere steden van Nederland wordt het steeds drukker qua verkeer. Meer en meer inwoners zoeken daar naar een alternatieve wijze om naar het werk te reizen of naar de binnenstad te gaan. Een stadsbrommer is in dat geval een goed vervoersmiddel. Echter, hangt er wel een prijskaartje aan zo’n scooter. Daarom bieden wij jou de optie om een scooter te betalen op afbetaling. Met het leaseplan van Scooterlease-XL kun je een nieuwe scooter kunt kopen zonder dat je het in een keer afbetaald. In veel gevallen is het mogelijk om een leasecontract af te sluiten, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening, woonadres en een maandelijks wederkerend inkomen.

Ik koop mijn scooter op afbetaling bij Scooterlease-XL

Een scooter kopen of afbetaling biedt jou vele voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Wacht dus niet langer en schaf die scooter van je dromen aan. Bij Scooterlease-XL vind je diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen. Een scooter leasen doe je dus bij de specialist.

Scooterlease-xl.nl