Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter financiering2017-09-04T14:45:57+00:00

Scooter financiering

Scooter financiering regel je bij Scooterlease-XL. Je kunt bij ons al een stadsbrommer leasen vanaf € 0,60 per dag all-in. Je koopt bij ons dus de scooter van je dromen wanneer je wilt en betaalt deze pas op het moment dat het jou uitkomt. In onze showrooms vind je een ruim aanbod van gerenommeerde scootermerken als Vespa, La Souris, Piaggio en Kymco. Je kunt bij ons kiezen of je deze wilt aflossen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Welke termijn je ook je kiest, je bent direct de eigenaar van de nieuwe scooter. Tijdens de gekozen looptijd betaal je een vast bedrag per maand. Natuurlijk is het mogelijk om jouw nieuwe scooter sneller af te betalen, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Bij ons heb je de garantie van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Een scooter financiering regel je bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Scooter leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
scooter financiering

Scooter financiering regelen bij Scooterlease XL

Qua verkeer wordt het steeds drukker in de grotere steden van het land. Steeds vaker zien we dat inwoners daar zoeken naar een alternatieve manier om naar het werk te reizen of naar de binnenstad te gaan. Een stadsbrommer is in de meeste gevallen een prima vervoersmiddel. Natuurlijk hangt er wel een prijskaartje aan zo’n scooter. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een scooter te kopen op afbetaling. Met ons leaseplan kun je dus een nieuwe scooter kunt kopen, zonder dat je het in een keer afbetaald. In veel gevallen is het mogelijk om een leasecontract af te sluiten, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening en een maandelijks wederkerend inkomen hebben.

Ik lease mijn scooter bij Scooterlease-XL

Een scooter kopen op afbetaling biedt veel voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Wacht niet langer en schaf die scooter van je dromen aan. Bij specialist Scooterlease-XL kun je terecht voor diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen. Uiteraard regel je de scooter financiering bij de scooterspecialist.

Scooterlease-xl.nl