Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter huurkoop2018-01-04T19:02:05+00:00

Scooter huurkoop

Scooter huurkoop wordt steeds populairder. Niet gek, want een scooter leasen biedt veel voordelen. Je koopt immers de scooter wanneer je wilt en betaalt deze pas op het moment dat het jou uitkomt. Ideaal als je financieel een beetje krap bij kas zit. Bij Scooterlease-XL is een scooterlease al mogelijk vanaf € 0,60 per dag. Bij ons kun je terecht voor een ruime collectie van topscootermerken als Vespa, La Souris, Piaggio en Kymco. Je kunt bij ons kiezen of je wilt aflossen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. In alle termijnen ben je direct de eigenaar van de nieuwe scooter. Tijdens de door jou gekozen looptijd betaal je altijd een vast bedrag per maand. Je hebt bij ons de garantie van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Scooter huurkoop regel je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Scooter huurkoop bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
scooter huurkoop

Scooter huurkoop bij Scooterlease-XL

Door de toenemende drukte qua verkeer in de grote steden is een scooter geen overbodige luxe. Droom jij van die exclusieve scooter, maar heb je er nu het geld niet voor? Dan is een huurkoop op scooters een interessante oplossing. Je koopt bij ons in dat geval de scooter wanneer je wilt, en betaalt deze pas op het moment dat het jou uitkomt. Door onze samenwerking met geldverstrekker Santander is jouw scooterlease veilig en vertrouwd. Maak je de keuze voor een scooterlease, dan heb je uiterlijk 72 maanden de tijd om je nieuwste aanwinst af te lossen. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Een professionele scooter van de beste kwaliteit lease je dus bij de specialist.

Ik lease mijn scooter bij Scooterlease-XL

Bij Scooterlease-XL krijg je de volledige garantie van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters die je voor de beste prijs kunt leasen. Wij hebben diverse merken, zoals Vespa, La Souris en Piaggio, en varianten die je kunt gebruiken om te reizen. Breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom om meer inspiratie op te doen. Onze medewerkers geven je graag een passend advies.

Scooterlease-xl.nl