Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter kopen in termijnen2018-04-05T11:22:29+00:00

Scooter kopen in termijnen

Scooter kopen in termijnen? Dat is bij Scooterlease-XL al mogelijk vanaf slechts € 0,60 all-in per dag. Bij ons schaf je dus de scooter aan wanneer je wilt en betaalt deze pas op het moment dat het jou uitkomt. Natuurlijk snappen we dat een merkscooter kopen een flinke investering kan zijn. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een scooter kunt aanschaffen, zonder dat je het totaalbedrag in één keer hoeft af te betalen. Het voordeel hiervan is dat deze scooters op deze manier nóg een stuk goedkoper zijn in aanschaf. Bezoek eens één van onze showrooms om het ruime scooters van de hoogste kwaliteit te bewonderen. Een scooter kopen in termijnen doe je dus bij de scooterspecialist.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Een scooter kopen in termijnen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
Scooter kopen in termijnen

Scooter kopen in termijnen bij Scooterlease-XL

In de grote steden wordt het steeds drukker qua verkeer. Steeds vaker zoeken mensen daarom naar een alternatieve wijze om naar het werk te reizen of naar de binnenstad te gaan. Een scooter is vaak een goed vervoersmiddel. Er hangt echter wel een prijskaart aan zo’n scooter. Met het leaseplan van Scooterlease-XL koop jij jouw nieuwe scooter zonder dat je het in een keer aflost. In de meeste gevallen is het mogelijk om een leasecontract af te sluiten, maar gelden er wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening, woonadres en een maandelijks wederkerend inkomen hebben. De meeste scooter die wij tweedehands verkopen zijn van A-merken als Piaggio, Sourini, Vespa en Kymco.

Ik lease mijn scooter bij Scooterlease-XL

Een scooter kopen op afbetaling biedt jou dus vele voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Wacht dus niet langer en koop die scooter van je dromen in termijnen. Bij Scooterlease-XL vind je diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen.

Scooterlease-xl.nl