Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter kopen op afbetaling2017-10-12T07:42:23+00:00

Scooter kopen op afbetaling

Scooter kopen op afbetaling? Dat is mogelijk bij Scooterlease XL. Droom je van die prachtige scooter, maar heb je er momenteel de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is een scooter lease dé oplossing. Steeds meer klanten kiezen voor deze interessante manier om een scooter te kopen. Je schaft bij ons namelijk jouw droomscooter aan wanneer je wilt, en betaalt pas op het moment dat het jou het beste uitkomt. Door onze aantrekkelijke samenwerking met Santander is jouw scooter lease veilig en vertrouwd. Dit is bij ons al mogelijk vanaf € 0,40 per dag! In het geval je in aanmerking komt voor een scooter lease, heb je maximaal 72 maanden de tijd om je nieuwe scooter af te betalen. Sneller afbetalen is ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Scooter kopen op afbetaling regel je dus via ons.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een scooter kopen op afbetaling bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters

 

Scooter kopen op afbetaling

Scooter kopen op afbetaling bij Scooterlease XL

Jouw droomscooter koop je dus op afbetaling bij Scooterlease XL. Wij hebben een ruim assortiment aan retro, city en sportieve scooters van gerenommeerde merken als La Souris, Vespa, Piaggo en Vespelini, zodat je zelf kunt bepalen welke scooter voor jou het meest geschikt is. Je kiest zelf of je in 24, 48 of 72 maanden wilt afbetalen en bent in alle gevallen direct eigenaar van de gekozen scooter. Gedurende de looptijd van je scooter lease betaal je een vast bedrag per maand. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Wel zo flexibel. Zo hoef je dus nooit meer lang te sparen. Je betaalt maandelijks een klein bedrag en rijdt meteen een gloednieuwe scooter.

Ik lease mijn scooter via Scooterlease XL

Het is in veel gevallen mogelijk een scooter te leasen bij Scooterlease XL, maar er gelden uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Denk je dat een scooter leasen interessant is voor jou? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij nemen je lease aanvraag in behandeling en laten je zo snel mogelijk weten of je aanvraag is goedgekeurd.

Scooterlease-xl.nl