Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter leasen Amsterdam2017-10-12T07:44:37+00:00

Scooter leasen Amsterdam

Scooter leasen Amsterdam? Droom je al lange tijd van een prachtige scooter om door de drukke hoofdstad te rijden, maar heb je er op dit moment het geld niet voor? Dan is een scooter lease bij Scooterlease XL dé oplossing. Dat kan bij ons al vanaf € 0,40 per dag! Steeds meer van onze klanten kiezen voor deze interessante manier om een scooter aan te schaffen. Door onze samenwerking met Comfort Card is jouw scooter lease veilig en vertrouwd. Wanneer je ervoor kiest om een scooter te leasen, heb je maximaal 72 maanden de tijd om je nieuwste aanwinst af te betalen. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Scooter leasen Amsterdam regel je dus via Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een scooter leasen Amsterdam bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland

 

 

Scooter leasen Amsterdam

Scooter leasen Amsterdam bij Scooterlease XL

Omdat het straatbeeld in de hoofdstad van het land steeds drukken word, zijn veel mensen op zoek naar een andere manier om van A naar B te komen. Een scooter is dé oplossing. Is die mooie scooter jouw wens, maar heb je er op dit moment de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is scooter lease dé ideale oplossing! Bij Scooterlease XL kan iedereen die in Amsterdam woont zijn of haar droomscooter leasen. En dat voor maar slechts € 14,50 per maand. Omdat een scooter kopen of leasen niet heel goedkoop is en je er in principe een lange periode plezier van wilt hebben, wil je uiteraard wel een scooter kopen die echt bij je past. Je krijgt bij onze vestigingen altijd een deskundig advies en kun je altijd een gratis proefrit op jouw droomscooter maken!

Ik lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Naast de vele praktische voordelen van een scooter in een stad als Amsterdam, biedt het ook financieel gewin. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Bij Scooterlease XL ben je verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Je kunt bij onze vestiging in Amsterdam terecht voor diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen.

Scooterlease-xl.nl