Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter leasen Arnhem2017-08-05T11:48:47+00:00

Scooter leasen Arnhem? Dat kan bij Scooterlease-XL al vanaf slechts € 0,40 per dag! Droom jij van die prachtige en exclusieve scooter, maar heb je er op dit moment het geld niet voor? Dan is een scooter leasen bij ons bedrijf de meest interessante oplossing. Bij ons koop je namelijk de scooter wanneer je wilt, en betaalt deze pas op het moment dat het jou schikt. Dat is toch perfect, of niet? Doordat wij al jaren samenwerken met Santander is de scooterlease veilig en vertrouwd. Als je ervoor kiest om een scooter bij ons te leasen, heb je uiterlijk 72 maanden de tijd om je nieuwste aankoop te betalen. Vanzelfsprekend kun je ook sneller afbetalen, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Scooter leasen Arnhem doe je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Scooter leasen Arnhem bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
Scooter leasen Arnhem

Scooter leasen Arnhem bij Scooterlease-XL

In de hoofdstad van de provincie Gelderland wordt het steeds drukker qua verkeer. Steeds meer inwoners van Arnhem zoeken dan ook naar een alternatieve wijze om van deur tot deur te komen. Een scooter is in dat geval een mooie uitkomst. Scooterlease XL begrijpt dat een scooter kopen een flinke investering voor je is. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe scooter kunt kopen zonder dat je het in een keer afbetaald. In veel gevallen is het mogelijk om een leasecontract af te sluiten, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening, woonadres en een maandelijks wederkerend inkomen hebben.

Ik koop of lease mijn scooter in Arnhem bij Scooterlease-XL

Is jouw interesse gewekt? Schaf dan nu direct en vrijblijvend die scooter van je dromen aan. Wij garanderen een goede, betrouwbare service en leveren de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs en van de meest bekende topmerken zoals Vespa, La Souris en Piaggio. Bij specialist Scooterlease-XL kun je terecht voor diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen. Een scooter leasen Arnhem doe je dus bij de specialist.

Scooterlease-xl.nl