Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter leasen Breda2017-09-04T14:31:04+00:00

Scooter leasen Breda

Scooter leasen Breda? Dat doe je bij Scooterlease-XL, de aanbieder van topmerken scooters. Een stadsbrommer is de perfecte manier om in de derde gemeente van Noord-Brabant van naar A naar B te reizen. Uiteraard snappen we dat een scooter kopen een flinke investering is. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe scooter kunt kopen, zonder dat je het bedrag in één keer hoeft af te betalen. En dat kan bij ons al vanaf € 0,60 all-in per dag. Als je de keuze hebt gemaakt voor een scooterlease, heb je uiterlijk 72 maanden de tijd om de scooter af te lossen. Sneller afbetalen kan ook. Je kunt altijd boetevrij aflossen en bepaalt zelf de looptijd. In alle gevallen ben je direct eigenaar van de scooter. Een scooter leasen Breda doe je bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Scooter leasen Breda bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
Scooter leasen Breda

Scooter leasen Breda bij Scooterlease XL

Door de toenemende drukte qua verkeer in het Bourgondische Breda, is een scooter geen overbodige luxe. Droom jij van die exclusieve scooter, maar heb je er nu het geld niet voor beschikbaar? Dan is scooterlease de meest interessante oplossing. Je koopt bij ons namelijk de scooter wanneer je wilt, en betaalt deze pas op het moment dat het jou schikt. Dat is ideaal, toch? Door onze nauwe samenwerking met Santander is jouw scooterlease veilig en vertrouwd. Als je ervoor kiest om een scooter te leasen, heb je maximaal 72 maanden de tijd om je nieuwste aanwinst af te lossen. Uiteraard is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Een professionele scooter van de beste kwaliteit lease je dus bij de specialist.

Ik koop of lease mijn scooter in Breda bij Scooterlease-XL

Bij Scooterlease-XL heb je de garantie van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Wij hebben diverse merken, zoals Vespa, La Souris en Piaggio, en varianten die je kunt gebruiken om te reizen in Breda. Bezoek onze uitgebreide showroom om meer inspiratie op te doen. Onze medewerkers zijn je graag van dienst.

Scooterlease-xl.nl