Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter leasen Den Haag2017-03-28T09:54:39+00:00

Scooter leasen Den Haag? Dat doe je natuurlijk bij Scooterlease XL. Droom je van die prachtige scooter, maar heb je er momenteel het geld niet voor? Dan is scooterlease dé oplossing. Steeds meer mensen in de Hofstad kiezen voor deze interessante manier van een scooter kopen. Je koopt namelijk de scooter wanneer je wilt, en betaalt pas op het moment dat het jou schikt. Door de aantrekkelijke samenwerking met Comfort Card is jouw scooter lease bij ons veilig en vertrouwd. Dit kan bij ons al vanaf € 0,40 per dag! Wanneer je kiest voor scooterlease heb je maximaal 72 maanden de tijd om je nieuwe scooter af te betalen. Uiteraard is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Scooter leasen Den Haag regel je dus via de specialist.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een scooter leasen Den Haag bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
scooter leasen den haag

Scooter leasen Den Haag bij Scooterlease XL

De mooiste en beste scooter voor in Den Haag lease je bij Scooterlease XL. Bij ons vind je veel modellen scooters van de beste kwaliteit. Deze importeren we vanuit China, waar wij een eigen fabriek hebben staan. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en een betrouwbare partner. Je bestelt zelf een lease scooter in onze showroom in het dichtstbijzijnde Rotterdam of ‘gewoon’ online. Bij betaling kies je voor de optie Lease en vul je het aanvraagformulier in. Vervolgens nemen wij je lease aanvraag in behandeling en laten je zo snel mogelijk weten of je aanvraag is goedgekeurd. Als dit wordt geaccepteerd ontvang je een contract voor de scooter lease welke je getekend kunt retourneren. In het geval je aanvraag wordt afgewezen, wordt je bestelling automatisch geannuleerd.

Ik koop of lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Het is vaak mogelijk een scooter te leasen bij Scooterlease XL, maar er gelden uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Is een scooter leasen interessant voor jou? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scooterlease-xl.nl