Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter leasen Groningen2017-05-31T20:07:36+00:00

Scooter leasen Groningen? Dat doe je bij Scooterlease XL al vanaf slechts € 0,40 per dag! Droom jij van die exclusieve scooter, maar heb je er op dit moment het geld niet voor? Dan is een scooterlease bij ons de beste oplossing voor je. Dit is namelijk zeer interessant. Je koopt bij ons immers de scooter wanneer je wilt, en betaalt deze pas op het moment dat het jou schikt. Ideaal, toch? Door onze samenwerking met Comfort Card is jouw scooter lease veilig en vertrouwd. In het geval je ervoor kiest om een scooter te leasen heb je maximaal 72 maanden de tijd om je nieuwste aanwinst af te betalen. Vanzelfsprekend is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Scooter leasen Groningen doe je dus bij Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Scooter leasen Groningen bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
scooter leasen groningen

Scooter leasen Groningen bij Scooterlease XL

In een drukke studentenstad als Groningen is een scooter geen overbodige luxe. Echter, snappen we bij Scooterlease XL heel goed dat een scooter kopen een beste investering voor je is. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe scooter kunt kopen zonder het in een keer te hoeven betalen. In heel veel gevallen is het mogelijk om een scooter bij ons te leasen, maar er gelden natuurlijk wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening, woonadres en een maandelijks wederkerend inkomen. Denk je dat je in aanmerking komt voor een scooterlease? Bezoek dan eens één van onze showrooms voor een passend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen.

Ik koop of lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Bij ons ben je zeker van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs en van de meest bekende topmerken. Bij specialist Scooterlease XL kun je terecht voor diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen. Een scooter leasen Groningen doe je dus bij de specialist.

Scooterlease-xl.nl