Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter leasen Haarlem2017-12-06T21:53:16+00:00

Scooter leasen Haarlem

Scooter leasen Haarlem? Dat is bij Scooterlease-XL al mogelijk vanaf € 0,60 per dag all-in! Een scooterlease is de meest interessante oplossing als jij van die mooie en exclusieve scooter droomt, maar er nu de financiële mogelijkheden niet voor hebt. Je koopt bij ons de scooter namelijk wanneer je wilt, en betaalt deze pas af op het moment dat het jou schikt. Door onze jarenlange samenwerking met geldverstrekker Santander is het kopen van een scooter op afbetaling veilig en vertrouwd. Als jij de keuze hebt gemaakt om een scooter te leasen, heb je uiterlijk 72 maanden de tijd om je nieuwste aanwinst af te betalen. Natuurlijk kunt u ook sneller afbetalen, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Een scooter leasen Haarlem doe je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Scooter leasen Haarlem bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
Scooter leasen Haarlem

Scooter leasen Haarlem bij Scooterlease-XL

In de twaalfde gemeente van Nederland qua inwonersaantal wordt het qua verkeer steeds drukker. De meeste inwoners van Haarlem zoeken dan ook naar alternatieven om van deur tot deur te komen. De scooter is in dat geval een ideaal vervoersmiddel. Scooterlease-XL begrijpt dat zo’n scooter aanschaffen een flinke investering voor je is. Om die reden hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe stadsbrommer kunt kopen zonder dat je het in één keer betaald. Vaak is het mogelijk om een leasecontract af te sluiten, maar er gelden uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening, woonadres en een maandelijks wederkerend inkomen hebben.

 

Ik koop of lease mijn scooter in Haarlem bij Scooterlease-XL

Is bovenstaand verhaal interessant voor jou? Koop dan nu direct en vrijblijvend die scooter van je dromen via scooterlease. Wij garanderen een goede, betrouwbare service en leveren de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs en van de meest bekende topmerken zoals Vespa, La Souris en Piaggio. Bij specialist Scooterlease-XL kun je terecht voor diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen.

 

Scooterlease-xl.nl