Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter leasen Leiden2017-12-06T22:07:28+00:00

Scooter leasen Leiden

Scooter leasen Leiden? Dat doe je bij Scooterlease-XL, de aanbieder van topmerken scooters. Een stadsbrommer is de perfecte manier om in de vierde stad van Zuid-Holland qua inwoneraantal, met ruim honderdtwintigduizend inwoners, van naar A naar B te reizen. Natuurlijk snappen we dat een scooter kopen een flinke investering is. Om die reden hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe scooter kunt aanschaffen, zonder dat je het totaalbedrag in één keer hoeft af te betalen. Dat kan bij ons al vanaf € 0,60 all-in per dag. Als je de keuze hebt gemaakt om een scooter te leasen, heb je maximaal 72 maanden de tijd om de scooter af te lossen. Je kunt altijd boetevrij aflossen en bepaalt zelf de looptijd. In alle gevallen ben je direct eigenaar van de scooter. Ideaal toch? Een scooter leasen Leiden doe je bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Scooter leasen Leiden bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
Scooter leasen Leiden

Scooter leasen Leiden bij Scooterlease-XL

Door de toenemende drukte qua verkeer in deze ‘sleutelstad’, zoals de bijnaam van Leiden luidt, is een scooter geen overbodige luxe. Droom jij van die exclusieve scooter, maar heb je er nu het geld niet voor? Dan is een scooter leasen de meest interessante oplossing. Je koopt bij ons in dat geval de scooter wanneer je wilt, en betaalt deze pas op het moment dat het jou uitkomt. Door onze samenwerking met geldverstrekker Santander is jouw scooterlease veilig en vertrouwd. Maak je de keuze voor een scooterlease, dan heb je uiterlijk 72 maanden de tijd om je nieuwste aanwinst af te lossen. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Een professionele scooter van de beste kwaliteit lease je dus bij de specialist.

Ik lease mijn scooter in Leiden bij Scooterlease-XL

Bij Scooterlease-XL krijg je de volledige garantie van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Wij hebben diverse merken, zoals Vespa, La Souris en Piaggio, en varianten die je kunt gebruiken om te reizen in deze studentenstad. Breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom om meer inspiratie op te doen. Onze medewerkers geven je graag een passend advies.

Scooterlease-xl.nl