Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter leasen Maastricht2017-12-06T22:01:12+00:00

Scooter leasen Maastricht

Scooter leasen Maastricht? Dat doe je bij Scooterlease-XL. Omdat het straatbeeld in de hoofdstad van Limburg steeds drukker wordt, zijn veel inwoners op zoek naar alternatieven om van A naar B te reizen. Maar is die mooie stadsbrommer jouw droom, maar heb je er nu het geld niet voor beschikbaar? Dan is een scooterlease dé oplossing! Met ons leaseplan kan iedereen zijn of haar scooter aanschaffen. En dat is bij ons al mogelijk vanaf slechts € 0,60 per dag. Omdat wij snappen dat zo’n scooter veel geld kost en je er in principe lang van wilt genieten, wil je er uiteraard wél een aanschaffen die écht geschikt voor je is. Bezoek daarom eens één van onze vestigingen voor een deskundig en persoonlijk advies. Scooter leasen Maastricht doe je bij de specialist.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Scooter leasen Maastricht bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
Scooter leasen Maastricht

Scooter leasen Maastricht bij Scooterlease-XL

Woon je in Maastricht en wil je een scooter op afbetaling kopen? Dan ben je bij Scooterlease-XL aan het juiste adres. Je hebt bij ons de mooiste scooters van topmerken als Vespa, Vespelini en Piaggio die we ook nog eens heel voordelig bij je thuis in die Bourgondische stad kunnen bezorgen. Er gelden wel een aantal voorwaarden om een leasecontract voor jouw nieuwe scooter af te sluiten. Zo dien je onder meer tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening, woonadres en een maandelijks wederkerend inkomen hebben. Denk je dat je in aanmerking komt voor een leasecontract? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms voor een passend advies of kijk op onze website naar de mogelijkheden.

Ik lease mijn scooter in Maastricht bij Scooterlease-XL

Wacht niet langer en lease die droomscooter via Scooterlease-XL. Bij ons ben je verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs en van de meest bekende topmerken als Vespa, La Souris en Piaggio. Deze zijn te verkrijgen in diverse modellen, van sportieve varianten tot retro varianten. Een scooter leasen Maastricht doe je dus bij ons.

Scooterlease-xl.nl