Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter leasen Nijmegen2017-08-05T11:50:58+00:00

Scooter leasen Nijmegen? Dat is mogelijk bij Scooterlease-XL. Omdat het straatbeeld in de Waalstad steeds drukker wordt, zijn veel Nijmegenaren op zoek naar een alternatieve wijze om van A naar B te reizen. Is die mooie scooter jouw droom, maar heb je er nu de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is scooterlease dé oplossing! Via ons leaseplan kan werkelijk iedereen zijn of haar scooter aankopen. En dat al vanaf slechts € 0,40 per dag. Omdat wij goed begrijpen dat dit veel geld kost en je er in principe een lange periode van wilt genieten, wil je natuurlijk wel een scooter aanschaffen die echt bij je past. Breng een bezoek aan één van onze vestigingen voor een deskundig advies. Tevens kun je daar altijd een gratis proefrit maken. Scooter leasen Nijmegen doe je bij de specialist.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Scooter leasen Nijmegen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
Scooter leasen Nijmegen

Scooter leasen Nijmegen bij Scooterlease-XL

In veel gevallen is het mogelijk om een leasecontract voor jouw nieuwe scooter af te sluiten, maar er gelden uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening, woonadres en een maandelijks wederkerend inkomen hebben. Denk je dat je in aanmerking komt voor een leaseplan? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms voor een passend advies. Mocht je groen licht krijgen, dan ben je een stap dichterbij jouw aankoop. Doordat wij samenwerken met Santander is jouw scooter lease veilig en vertrouwd. In het geval je ervoor kiest om een scooter te leasen heb je maximaal 72 maanden de tijd om je aanwinst af te betalen. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk.

Ik koop of lease mijn scooter in Nijmegen bij Scooterlease-XL

Wacht niet langer en schaf die scooter van je dromen bij Scooterlease-XL. Bij ons ben je verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs en van de meest bekende topmerken als Vespa, La Souris en Piaggio. Deze zijn verkrijgbaar in diverse varianten, van sportieve varianten tot retro modellen. Een scooter leasen Nijmegen doe je dus bij de specialist.

Scooterlease-xl.nl