Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter leasen Rotterdam2017-10-12T07:46:22+00:00

Scooter leasen Rotterdam

Scooter leasen Rotterdam? Bij Scooterlease XL snappen we dat een scooter kopen een grote opgave is. Daarom hebben een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe scooter kunt aanschaffen zonder het bedrag in één keer te hoeven overmaken. Je kunt bij ons al een scooter leasen vanaf € 0,40 per dag! Indien je ervoor hebt gekozen om een scooter te leasen, heb je maximaal 72 maanden de tijd om je scooter af te betalen. Sneller afbetalen is ook mogelijk. Je kunt namelijk altijd boetevrij aflossen en bepaalt dus zelf de looptijd. In alle gevallen word je direct eigenaar van de scooter. Zo hoef je dus nooit meer lang te sparen. Je betaalt maandelijks een klein bedrag en rijdt meteen een gloednieuwe scooter. Scooter leasen Rotterdam doe je dus bij Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een scooter leasen Rotterdam bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland

 

 

Scooter leasen Rotterdam

Scooter leasen Rotterdam bij Scooterlease XL

Je koopt bij ons de scooter wanneer je wilt, en betaalt pas op het moment dat het jou schikt. Door onze samenwerking met Comfort Card is jouw scooter lease veilig en vertrouwd. Het is in veel gevallen mogelijk een scooter te leasen bij Scooterlease XL, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Denk je dat een scooter leasen interessant is voor jou? Bezoek dan eens onze showroom in Rotterdam voor een bijpassend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen. Onze specialisten geven je graag uitleg over voor- en nadelen van een scooter lease.

Ik lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Bij Scooterlease XL ben je verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Je kunt bij onze vestigingen terecht voor diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen. Een scooter leasen Rotterdam doe je dus bij de specialist. Bezoek eens onze showroom om meer inspiratie op te doen.

Scooterlease-xl.nl