Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter leasen2017-10-12T07:47:23+00:00

Scooter leasen

Scooter leasen? Dat doe je bij Scooterlease XL al vanaf slechts € 0,40 per dag! Zo bieden wij voor ieder budget de oplossing. Droom je al tijden van een prachtige retro scooter, maar heb je er op dit moment het geld niet voor? Dan is een scooter leasen ideaal. Steeds meer mensen kiezen voor deze aantrekkelijke wijze van een scooter kopen. Je koopt bij ons namelijk de scooter wanneer jij wilt en betaalt pas op het moment dat het jou uitkomt. Wanneer je ervoor kiest om een scooter te leasen heb je maximaal 72 maanden de tijd om je nieuwe aanwinst af te betalen. Uiteraard is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Scooter leasen doe je dus bij Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een scooter leasen bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
Scooter leasen via Scooterlease XL

Scooter leasen via Scooterlease XL

Met onze leaseoptie kun je een nieuwe scooter in maandelijkse termijnen betalen. Je word in alle gevallen direct de eigenaar van de scooter. Jouw leasemogelijkheid moet wel eerst worden getoetst. Wij nemen je lease aanvraag in behandeling en laten je binnen twee dagen weten of de aanvraag is goedgekeurd. Als de aanvraag wordt geaccepteerd ontvang je een scooter lease contract welke je getekend moet retourneren. Wordt je aanvraag afgewezen dan wordt je bestelling automatisch geannuleerd. Wanneer je akkoord hebt, heb je 24, 48 en 72 maanden de tijd om je scooter af te betalen. Uiteraard is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Zo bepaal je zelf de looptijd.

Ik lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Denk je dat een scooter leasen interessant is voor jou? Bezoek dan eens één van onze vestigingen voor een passend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen. De specialisten van Scooterlease XL geven je graag uitleg over voor- en nadelen van een scooter lease.

Scooterlease-xl.nl