Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter leasen Utrecht2017-10-12T07:48:17+00:00

Scooter leasen Utrecht

Scooter leasen Utrecht doe je bij Scooterlease XL al vanaf € 0,40 per dag! Wil je dus graag die scooter aanschaffen, maar heb je er op dit moment de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is een scooter lease bij ons dé oplossing. Deze methode is namelijk zeer interessant. Je koopt bij ons de scooter wanneer je wilt, en betaalt pas op het moment dat het jou het beste uitkomt. Door onze samenwerking met Comfort Card is jouw scooter lease veilig en vertrouwd. Wanneer je ervoor kiest om een scooter te leasen heb je maximaal 72 maanden de tijd om je nieuwe aanwinst af te betalen. Uiteraard is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Scooter leasen Utrecht regel je dus via Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een scooter leasen Utrecht bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
  • 3 jaar garantie op al onze scooters

 

 

Scooter leasen Utrecht

Scooter leasen Utrecht bij Scooterlease XL

Bij Scooterlease XL begrijpen we dat een scooter kopen een enorme uitgave is. Om die reden hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe scooter kunt kopen zonder het in een keer te hoeven betalen. Het is in veel gevallen namelijk mogelijk een scooter te leasen bij ons, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, je moet beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Denk je dat een scooter leasen interessant is voor jou? Bezoek dan eens onze showroom in Utrecht voor een passend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen.

Ik lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Bij ons ben je verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Bij Scooterlease XL kun je terecht voor diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen. Een scooter leasen Utrecht doe je dus bij de specialist.

Scooterlease-xl.nl