Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter op afbetaling2017-12-06T22:13:24+00:00

Scooter op afbetaling

Scooter op afbetaling kan bij Scooterlease-XL al vanaf slechts € 0,60 all-in per dag. Je koopt bij ons dus de stadsbrommer wanneer je wilt en betaalt deze pas op het moment dat het jou uitkomt. Bij ons kun je terecht voor een ruime collectie van topscootermerken als Vespa, La Souris, Piaggio en Kymco. Je kunt bij ons kiezen of je wilt aflossen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. In alle termijnen ben je direct de eigenaar van de nieuwe scooter. Tijdens de door jou gekozen looptijd betaal je altijd een vast bedrag per maand. Vanzelfsprekend kun je jouw nieuwe scooter ook sneller aflossen, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Je hebt bij ons de garantie van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Scooter op afbetaling regel je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Scooter op afbetaling bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
Scooter op afbetaling

Scooter op afbetaling bij Scooterlease-XL

In veel steden in Nederland wordt het steeds drukker qua verkeer. Steeds meer mensen zoeken daarom naar een alternatieve manier om naar het werk te reizen of naar de binnenstad te gaan. Een stadsbrommer is in dat geval een goed vervoersmiddel. Er hangt echter wel een prijskaart aan zo’n scooter. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om een scooter te betalen op afbetaling. Met het leaseplan van Scooterlease-XL koop jij jouw nieuwe scooter zonder dat je het in een keer aflost. Vaak is het mogelijk om een leasecontract af te sluiten, maar gelden er wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening, woonadres en een maandelijks wederkerend inkomen hebben.

Ik koop mijn scooter op afbetaling bij Scooterlease-XL

Een scooter kopen op afbetaling biedt jou dus vele voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Wacht dus niet langer en lease die scooter van je dromen. Bij Scooterlease-XL vind je diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen. Een scooter leasen van de beste merken doe je dus bij de specialist.

Scooterlease-xl.nl