Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter op afbetaling2017-03-02T10:48:59+00:00

Scooter op afbetaling kopen? Dat doe je bij bij Scooterlease XL. Droom je van die prachtige scooter, maar heb je er op dit moment de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is een scooter lease bij Scooterlease XL dé perfecte oplossing. Steeds vaker kiezen onze klanten voor deze interessante manier om een scooter te kopen. Je koopt bij ons namelijk jouw droomscooter wanneer je wilt en betaalt pas op het moment dat het jou het schikt. Door onze aantrekkelijke samenwerking met Comfort Card is de scooter lease veilig en vertrouwd. Lease is bij ons al mogelijk vanaf € 0,40 per dag! In het geval je in aanmerking komt voor een scooter lease, heb je maximaal 72 maanden de tijd om je nieuwe scooter af te betalen. Sneller afbetalen kan ook, want je kunt altijd boetevrij aflossen. Scooter op afbetaling kopen doe je dus bij de specialist.

 

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een scooter op afbetaling kopen bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters

 

 

Scooter op afbetaling

Scooter op afbetaling kopen bij Scooterlease XL

Scooterlease XL heeft een groot assortiment retro, city en sportieve scooters van topmerken als La Souris, Vespa, Piaggo en Vespelini. Door dit ruime aanbod t zit er altijd wel een scooter voor jou tussen. Je bepaalt zelf of je in 24, 48 of 72 maanden wilt afbetalen en bent in alle gevallen direct de eigenaar van de door jouw gekozen scooter. Gedurende de looptijd van je scooter lease betaal je een vast bedrag per maand. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt in alle gevallen boetevrij aflossen. Wel zo flexibel. Zo hoef je dus nooit meer lang te sparen. Je betaalt iedere maand een klein bedrag en rijdt meteen een gloednieuwe scooter. Jouw droomscooter koop je dus op afbetaling bij ons.

 

Ik koop of lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Het is vrijwel altijd mogelijk om een scooter bij ons te leasen, maar er gelden uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Is een scooterlease interessant voor jou? Neem dan contact met ons op voor de opties. Wij nemen je aanvraag in behandeling en laten je zo snel mogelijk weten of je leaseaanvraag is goedgekeurd.

 

Scooterlease-xl.nl