Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter per maand betalen2018-01-04T19:34:13+00:00

Scooter per maand betalen

Scooter per maand betalen is uiteraard mogelijk bij Scooterlease-XL. Je koopt bij ons dus de stadsbrommer wanneer je wilt en betaalt deze pas op het moment dat het jou uitkomt. Je hebt bij ons de keuze of je wilt afbetalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. In alle maandelijkse termijnen ben je direct de eigenaar van de nieuwe scooter. Tijdens de door jou gekozen looptijd betaal je altijd een vast bedrag per maand. Natuurlijk kun je jouw nieuwste aanwinst ook sneller aflossen, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Bij ons kun je terecht voor een ruime collectie van topscootermerken als Vespa, La Souris, Piaggio en Kymco. Uiteraard beschikbaar in verschillende modellen en varianten. Een scooter per maand betalen doe je bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Scooter per maand betalen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
Scooter per maand betalen

Scooter per maand betalen bij Scooterlease-XL

Aan een goed scooter hangt altijd een prijskaartje. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om een scooter te betalen op afbetaling. In feit is dit een maandelijkse afbetaling van de scooter. Met het leaseplan van Scooterlease-XL koop jij jouw nieuwe scooter zonder dat je het dus in een keer aflost. Vaak is het mogelijk om een leasecontract af te sluiten, maar gelden er wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening, woonadres en een maandelijks wederkerend inkomen hebben. Wij helpen je hierbij. Je hebt bij ons de garantie van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Wacht niet langer en informeer naar de mogelijkheden.

Ik betaal mijn scooter per maand bij Scooterlease-XL

Jouw scooter per maand afbetalen biedt jou dus vele voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Wacht dus niet langer en lease die scooter van je dromen. Bij Scooterlease-XL vind je diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen. Een scooter leasen van de bekende A-merken doe je dus bij de specialist.

Scooterlease-xl.nl