Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter private lease2017-12-06T21:47:18+00:00

Scooter private lease

Scooter private lease is mogelijk bij Scooterlease XL. Je kunt bij ons namelijk al een scooter leasen vanaf € 0,60 per dag. Het is mogelijk om de scooter van je dromen te kopen wanneer je wilt en deze af te betalen op het moment dat het jou uitkomt. Zie het als een telefoonabonnement. Bij Scooterlease XL vind je een ruim aanbod van het gerenommeerde scootermerk, zodat je zeker bent dat er altijd één voor jou geschikt is. Je kunt bij ons terecht voor de volgende Vespa modellen: Vespa Primavera, Vespa Sprint en Vespa Sprint S. Hierbij kies je zelf of je wilt afbetalen in 24, 48 en 72 maanden. Je bent altijd direct eigenaar van jouw scooter. Gedurende de gekozen looptijd betaal je altijd een vast bedrag per maand. Scooter private lease regel je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Scooter private lease regelen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
scooter private lease

Scooter private lease bij Scooterlease-XL

Private lease is een nieuwe manier van scooter rijden. In plaats van een scooter kopen, lease je hem privé voor langere tijd. Bij Scooterlease-XL kun je dus toch een nieuwe scooter kopen, zonder dat je het grote totaalbedrag in één keer hoeft te betalen. En hoe meer je per maand afbetaald, hoe goedkoper de scooter lease wordt. Uiteraard kun je jouw scooter ook sneller aflossen, want je kunt te allen tijd boetevrij betalen. Elke maand ontvang je van ons een handig rekeningoverzicht, zodat je precies kunt inzien wat de status is qua aflossing. Wel gelden er wel een paar voorwaarden voor een lease. Zo moet je onder meer tussen de 18 en 72 jaar oud zijn, de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks inkomen hebben.

Ik koop of lease mijn scooter bij Scooterlease-XL

Denk je dat een scooter private lease interessant is voor jou? Bezoek dan eens één van onze vestigingen – in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Doetinchem – voor een passend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen. De specialisten van Scooterlease XL geven je graag uitleg over voor- en nadelen van een scooter lease. Neem direct en vrijblijvend contact met ons op.

Scooterlease-xl.nl