Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter in termijnen betalen2017-10-12T07:50:38+00:00

Scooter in termijnen betalen

Scooter in termijnen betalen? Jouw scooter lease je bij Scooterlease XL. Bij ons koop je een scooter op het moment dat het jou schikt en betaal je pas op het moment dat het uitkomt. Dit houdt in dat jij jouw droomscooter afbetaald in termijnen. Comfort Card maakt het mogelijk om veilig en vertrouwd een gloednieuwe scooter te leasen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan retro, city en sportieve scooters van gerenommeerde merken als La Souris, Vespa, Piaggo en Vespelini, zodat je zelf kunt bepalen welke scooter voor jou het meest geschikt is. Je kiest zelf of je in 24, 48 of 72 maanden wilt afbetalen en bent in alle gevallen direct eigenaar van de gekozen scooter. Scooter in termijnen betalen doe je bij Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een scooter in termijnen betalen bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters

 

Scooter in termijnen betalen

Scooter in termijnen betalen bij Scooterlease XL

Jouw scooter kun je dus bij ons in termijnen betalen. Gedurende de looptijd van je scooter lease betaal je een vast bedrag per maand. Uiteraard is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Wel zo makkelijk. Zo hoef je dus nooit meer lang te sparen. Je betaalt maandelijks een relatief laag bedrag en rijdt meteen een gloednieuwe scooter. Steeds vaker kiezen klanten voor deze interessante manier om een scooter te kopen. Door onze aantrekkelijke samenwerking met Comfort Card is jouw scooter lease veilig en vertrouwd. Dit is bij ons al mogelijk vanaf € 0,40 per dag! In het geval je in aanmerking komt voor een scooter lease, heb je maximaal 72 maanden de tijd om je nieuwe scooter af te betalen.

Ik lease mijn scooter bij Scooterlease XL

In bijna alle gevallen is het mogelijk om een scooter bij ons te leasen. Uiteraard gelden hiervoor wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Wij nemen je lease aanvraag in behandeling en laten je zo snel mogelijk weten of je aanvraag is goedgekeurd.

Scooterlease-xl.nl