Let op! Geld lenen kost geld.
Scooterlease Amsterdam2017-05-02T21:07:56+00:00

Scooterlease Amsterdam regelen? Droom je al lange tijd van een prachtige scooter om door de drukke hoofdstad te rijden, maar heb je er op dit moment het geld niet voor? Dan is een scooterlease bij Scooterlease XL dé perfecte oplossing. Dat kan bij ons al vanaf € 0,40 per dag! Steeds vaker kiezen mensen voor deze interessante manier om een scooter aan te schaffen. Doordat wij samenwerken met Comfort Card is jouw scooter lease veilig en vertrouwd. Wanneer je ervoor kiest om een scooter te leasen, heb je maximaal 72 maanden de tijd om je nieuwe scooter af te betalen. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Scooterlease Amsterdam regel je dus via Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Scooterlease Amsterdam bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
scooterlease amsterdam

Scooterlease Amsterdam bij Scooterlease XL

Omdat het straatbeeld in onze hoofdstad steeds drukker wordt, zijn veel mensen op zoek naar een alternatieve wijze om van A naar B te komen. Is die mooie scooter jouw droom, maar heb je er momenteel de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is scooter lease dé ideale oplossing! Bij Scooterlease XL kan iedereen die in Amsterdam woont zijn of haar droomscooter leasen. En dat vanaf slechts € 14,50 per maand. Omdat wij beseffen dat een scooter kopen of leasen niet heel goedkoop is en je er in principe een lange periode plezier van wilt hebben, wil je uiteraard wel een scooter kopen die echt bij je past. Bij onze vestigingen krijg je altijd een deskundig advies en kun je altijd een gratis proefrit op jouw droomscooter maken!

Ik koop of lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Naast de vele praktische voordelen van een scooter in een stad als Amsterdam, biedt het ook financieel voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Je bent bij ons verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Je kunt bij onze vestiging in Amsterdam terecht voor diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen.

Scooterlease-xl.nl