Let op! Geld lenen kost geld.
Scooterlease Doetinchem2017-05-02T20:52:11+00:00

Scooterlease Doetinchem regel je bij Scooterlease XL. Droom je van die mooie scooter, maar heb je er momenteel het geld niet voor? Dan is scooterlease dé oplossing. Steeds meer van onze klanten kiezen voor deze zeer interessante manier van een scooter kopen. Je koopt bij ons immers de scooter wanneer je wilt, en betaalt pas op het moment dat het jou schikt. Door de samenwerking met Comfort Card is jouw scooter lease veilig en vertrouwd. Dit kan bij ons al vanaf slechts € 0,40 per dag! In het geval je kiest voor scooterlease heb je maximaal 72 maanden de tijd om je nieuwe scooter af te betalen. Uiteraard is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Scooterlease Doetinchem regel je dus via de specialist.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Scooterlease Doetinchem bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
Scooterlease doetinchem

Scooterlease Doetinchem bij Scooterlease XL

De mooiste scooters voor in Doetinchem lease je dus bij Scooterlease XL. In ons assortiment vind je veel modellen scooters van de hoogste kwaliteit. Deze scooters importeren we vanuit China, waar we een eigen fabriekshal hebben. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare partner. Je bestelt zelf een scooter in onze showroom of online. Bij de betaling kies je voor de optie Lease en vul je het aanvraagformulier in. Wij nemen je lease aanvraag direct in behandeling en laten je zo snel mogelijk weten of je aanvraag is goedgekeurd. Als de aanvraag wordt geaccepteerd ontvang je een contract voor de scooterlease welke je getekend kunt retourneren. Indien je aanvraag wordt afgewezen, wordt je bestelling automatisch geannuleerd.

Ik koop of lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Het is bijna altijd mogelijk om een scooter te leasen bij Scooterlease XL, maar er gelden uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scooterlease-xl.nl