Let op! Geld lenen kost geld.
Scooterlease Rotterdam2017-05-02T21:04:03+00:00

Scooterlease Rotterdam? Bij Scooterlease XL snappen we dat een scooter kopen een flinke uitgave is. Daarom hebben een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe scooter kunt aanschaffen zonder het bedrag in één keer te hoeven overmaken. En dat slechts vanaf € 0,40 per dag! Als je ervoor hebt gekozen om een scooter te leasen, heb je maximaal 72 maanden de tijd om je scooter af te betalen. Sneller afbetalen kan ook. Je kunt namelijk altijd boetevrij aflossen en bepaalt dus zelf de looptijd. In alle gevallen word je direct eigenaar van de scooter. Zo hoef je dus nooit meer lang te sparen. Je betaalt maandelijks een klein bedrag en rijdt meteen een gloednieuwe scooter. Scooterlease Rotterdam regel je dus bij Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Scooterlease Rotterdam bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
scooterlease rotterdam

Scooterlease Rotterdam bij Scooterlease XL

Bij Scooterlease XL koop je de scooter van je dromen wanneer je dat wil, en betaal je deze pas op het moment dat het jou uitkomt. Door onze samenwerking met Comfort Card is jouw scooterlease veilig en vertrouwd. Het is vaak mogelijk een scooter te leasen bij Scooterlease XL, maar er gelden uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Denk je dat scooterlease interessant is voor jou? Bezoek dan eens onze showroom in Rotterdam voor een bijpassend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen. Onze specialisten geven je graag uitleg over voor- en nadelen van een scooterlease.

Ik koop of lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Je bent bij ons verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Je kunt bij onze vestigingen terecht voor diverse scooters: van sportieve varianten tot retro modellen. Een scooter leasen Rotterdam doe je dus bij de specialist. Bezoek eens onze uitgebreide showroom om meer inspiratie op te doen.

Scooterlease-xl.nl