Let op! Geld lenen kost geld.
Scooter huurkoop 2018-06-12T15:28:43+00:00

Scooters huurkoop

Scooters huurkoop is tegenwoordig erg populair. Dat wil jij toch ook? Dat doe je dan natuurlijk bij Scooterlease-XL, de aanbieder van topmerken scooters. Doordat wij de scooters zelf importeren en direct aan jou verkopen kunnen wij betaalbare scooters leveren van de hoogste kwaliteit. Wij kunnen je dan ook altijd de laagste prijs garanderen! Droom jij ook van een scooter, maar heb je er momenteel het geld niet voor? Dan is een huurkoop van een scooter dé oplossing. Je kunt een scooter kopen en betalen op het moment dat het schikt. Dat is bij ons al mogelijk vanaf € 0,60 all-in per dag. Als je de keuze hebt gemaakt om een scooter te leasen, heb je maximaal 72 maanden de tijd om af te lossen. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Wacht niet langer en schaf die scooter van je dromen aan. Bij ons ben je zeker van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs en van de meest bekende topmerken. Scooters huurkoop regel je bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Scooter leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
scooters huurkoop

Scooters huurkoop bij Scooterlease-XL

Bij ons kun je terecht voor scooters van de beste merken. Denk aan La Souris, Vespa, SYM, Piaggio, Peugeot, Kymco en Yahama. Deze hebben wij altijd op voorraad en zijn dus direct te leveren. Je kunt bij onze fysieke vestigingen diverse scooters proefrijden, van de sportieve varianten tot de retro modellen je kan ze allemaal in termijnen betalen. Bij Scooterlease-XL ben je ook verzekerd van een snelle en betrouwbare service. We proberen onze dienstverlening continue te analyseren en te verbeteren. Ook qua prijs zijn we scherp; we leveren je de scooter tegen een zeer scherpe prijs en bezorgen hem door heel Nederland zelfs gratis aan huis! En heeft je scooter een reparatie of onderhoudsbeurt nodig? Geen probleem! In de werkplaatsen van Scooterlease-XL staan ervaren monteurs zes dagen per week voor je klaar voor scooter onderhoud, scooter reparatie en taxatie van scooters. Ook kun je bij ons terecht voor schadeherstel of om scooteraccessoires aan je scooter te laten toevoegen. Bezoek één van onze vestigingen om het aanbod (elektrische) scooters te bekijken.

Ik lease mijn scooter bij Scooterlease-XL

Bij Scooterlease-XL krijg je de volledige garantie van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Wij hebben diverse merken scooters en varianten die je kunt gebruiken om te reizen. Breng een bezoek aan één van  onze uitgebreide showrooms om meer inspiratie op te doen. Onze medewerkers geven je graag een passend advies over scooter huurkoop.

Direct scooter leasen
Scooterlease-xl.nl