La Souris E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter • Wit
La Souris E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter • Wit (1) La Souris E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter • Wit (2) La Souris E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter • Wit (3) La Souris E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter • Wit (4) La Souris E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter • Wit (5) La Souris E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter • Wit (6) La Souris E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter • Wit (7) La Souris E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter • Wit (8) La Souris E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter • Wit (9) La Souris E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter • Wit (10)

La Souris

E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter

46.- per maand
Kleur: Wit
  • La Souris • E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter • Wit
direct leverbaar uit eigen voorraad

La Souris E-ID S5 - Elektrische Bezorgscooter

Op zoek naar een wendbare E-bezorgscooter met veel power? Dan moet je beslist de E-ID S5 Delivery e-bezorgscooter van La Souris kopen. Dit model beschikt namelijk over een krachtige elektrische 3000watt BOSCH-motor.


Ideale bezorgscooter
Deze e-bezorgscooter is ideaal voor bezorgingen omdat hij uitgerust is met:

De La Souris E-ID S5 Delivery bezorgscooter is speciaal ontworpen voor intensief gebruik. De scooter is te herkennen aan zijn fraaie en moderne design, met 12 inch wielen, die zorgen voor een beademing tijdens het rijden op de weg.


Eenvoudig bezorgen met de La Souris E-ID S5 Delivery
De E-ID S5 Delivery is geoptimaliseerd voor bezorgingen. De constructie is verzwaard, zodat hij geschikt is voor zwaarder werk. Verder is de La Souris E-ID S5 Delivery voorzien van 12 inch wielen, een swingarm voor achterwielophanging, twee uitneembare accu's en een standaard meegeleverde geïsoleerde bezorgkoffer. Door middel van de remschijven aan de voor- en achterrem heeft de E-ID S5 Delivery meer remkracht, wat zorgt voor veiligheid op de weg. De scooter is voorzien van een parkeerstand, achteruitversnelling, bluetooth en extra sterke lekbestendige banden. De scooter heeft USB-oplaadpoorten voor een mobiele telefoon.


Klaar voor de toekomst
De E-ID S5 Delivery van La Souris is een innovatieve e-scooter met veel vermogen en een sportieve rijstijl dankzij de 3000watt BOSCH-motor. Het design is zeer modern, er is gebruikt gemaakt van de nieuwste accutechniek, LED-verlichting en is voorzien van twee remschijven. 


100% elektrisch
Een groot voordeel aan de E-ID S5 Delivery scooter is dat hij 100% elektrisch is en dus een stuk mileuvriendelijker en stiller is dan een normale scooter. De elektromotor is onderhoudsvrij en ondervindt geen startproblemen.

Het opladen van de accu gaat eenvoudig; in 6 uur is de accu van de La Souris E-ID S5 Delivery volgeladen en kan er weer ongeveer 80 kilometer mee gereden worden. Met twee volgeladen accu's heeft de E-ID S5 Delivery een actieradius van ongeveer 160 kilometer.

De La Souris E-ID S5 Delivery is beschikbaar in een 45km/h (bromscooter) variant.


Goed zichtbaar

Met de LED-verlichting van de La Souris E-ID S5 Delivery ben je altijd goed zichtbaar op de weg.


Oplaadtijd:


Actieradius

 


Accessoires
Er zijn verschillende accessoires mogelijk op de La Souris E-ID S5 Delivery bezorgscooter die je gemakkelijk mee kunt leasen. Bij elke accessoire vind je de leaseprijs, deze wordt bij het totaalbedrag opgeteld. Veel gekozen accessoires zijn bijvoorbeeld handschoenen of een speciale opvoerset. Denk ook aan een ART-goedgekeurd kettingslot welke bij een WA+ Diefstal Verzekering verplicht is. Scooterlease-XL biedt ook de mogelijkheid om regenhoes en eventuele helm gemakkelijk mee te leasen voor een kleine prijs per maand. Bluetooth- en camera optie is exclusief.

  *De exacte actieradius is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de buiten temperatuur, snelheid en rijstijl. Actieradius wordt weergegeven, en is getest, op basis van een snorvoertuig (25 km/h) en een bromfiets (45 km/h).
** Wanneer de scooter is opgevoerd, kan dit nadelige gevolgen hebben voor de actieradius. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

specificaties

Voorband 90/90 / 12 inch
Achterband 90/90 / 12 inch
Motor Accu Lithium
Koeling Luchtgekoeld
Remmen voor Schijf
Remmen achter Schijf

andere klanten bekeken ook

reviews

algemene beoordeling
8.7
(507 reviews)