La Souris E-ID S9 Bosch - Travel • Mat Zwart
La Souris E-ID S9 Bosch - Travel • Mat Zwart (1) La Souris E-ID S9 Bosch - Travel • Mat Zwart (2) La Souris E-ID S9 Bosch - Travel • Mat Zwart (3) La Souris E-ID S9 Bosch - Travel • Mat Zwart (4) La Souris E-ID S9 Bosch - Travel • Mat Zwart (5) La Souris E-ID S9 Bosch - Travel • Mat Zwart (6) La Souris E-ID S9 Bosch - Travel • Mat Zwart (7) La Souris E-ID S9 Bosch - Travel • Mat Zwart (8)

La Souris

E-ID S9 Bosch - Travel

56,- per maand
Kleur: Mat Zwart
  • La Souris • E-ID S9 Bosch - Travel • Mat Zwart
  • La Souris • E-ID S9 Bosch - Travel • Nano Grey
direct leverbaar uit eigen voorraad

La Souris E-ID S9 Bosch - Travel

Op zoek naar een krachtige en sportieve e-scooter die klaar is voor elke reis? Dan moet je beslist de E-ID S9 Travel van La Souris overwegen. Dit model beschikt namelijk over een krachtige
3000Watt BOSCH-motor.

De robuuste S9 Travel is daarnaast voorzien van
grote 12 inch wielen, LED-verlichting en
LCD-Display, die zorgen voor een aangename en comfortabele wegligging en rijeigenschap. Deze aandacht voor detail en het
uniek ontworpen Italiaans tweepersoonszadel geeft je de behendigheid en de stabiliteit die je nodig hebt tijdens je rit. Deze ultieme tour-scooter is uitgerust met
uitklapbare voetsteunen en een l
uxe USB-aansluiting en
tassenhaak, zodat je medepassagier ook kan genieten van een prachtige rit met comfort.

Daarnaast zit deze sportieve e-scooter
bomvol accessoires, waaronder een
hoog windscherm,
29 liter topkoffer en
topkofferdrager, waardoor jij zonder enige problemen op je bestemming aankomt met alle benodigde spullen.

De voordelen van een E-ID S9 Travel:

✅ Krachtige 3000w Bosch Motor
✅ Grote actieradius door geavanceerde uitneembare accu
✅ Volledig uitgerust met accessoires
✅ LED-verlichting
✅ Geavanceerd LCD-Display
✅ Luxe ingebouwde USB-aansluiting
✅ Luxe Italiaans tweepersoonszadel
✅ Fijne helm/tassenhaak
✅ Uitklapbare voetsteunen
✅ Carbon-accenten (op de voorkap alleen bij de Nano Grey versie)
✅ Ergonomische afwerking
✅ Schijfremmen voor & achter
✅ Anti-diefstal systeem
✅ Zwart-afgewerkte sierdelen

De La Souris E-ID S9 Travel is beschikbaar in een 45km/h bromscooter. Denk hierbij wel aan het dragen van een (nieuwe) helm.

Klaar voor elke reis

Deze elektrische travel scooter van La Souris is een innovatieve e-scooter met veel vermogen en een sportieve, comfortabele rijstijl, mede dankzij de BOSCH-motor en grote 60V 26Ah Lithium batterij. Het design is zeer modern en er is gebruikt gemaakt van de nieuwste accutechniek, LED-verlichting en is voorzien van twee remschijven. 

Geavanceerd LCD-Display

Het LCD-Display is een zeer geavanceerd dashboard. Hier kun je de snelheid, accustatus, afgelegde afstand (per rit), resterende kilometers, eventuele storingsindicaties, voltage en lampindicatoren aflezen en beheren.

100% elektrisch

Een groot voordeel aan de S9 Travel is dat hij 100% elektrisch is en dus een stuk milieuvriendelijker en stiller dan een normale benzinescooter.

Het opladen van de accu gaat eenvoudig: in 5 - 8 uur (met een snellader in 3 - 4 uur) is de accu van de S9 Travel volgeladen en kan er weer tot wel 60 kilometer* mee gereden worden. Deze elektrische scooter is uitbreidbaar met een extra accu en zijn beide eenvoudig uitneembaar. Dit maakt het opladen net zo gemakkelijk als een mobiele telefoon.

Goed zichtbaar

Met de full LED-verlichting van de S9 Travel ben je altijd goed zichtbaar op de weg.

Accessoires

Er zijn verschillende accessoires mogelijk op de S9 Travel scooter tegen betaalbare prijzen. Bij elke accessoire vind je de prijs, deze wordt bij het totaalbedrag opgeteld. Veel gekozen accessoires zijn bijvoorbeeld handschoenen, een topkoffer, ruggensteun of een speciale opvoerset. Denk ook aan een ART-goedgekeurd kettingslot welke bij een WA+ Diefstal Verzekering verplicht is. La Souris biedt ook de mogelijkheid om een regenhoes en eventuele helm erbij te kopen.

 *De exacte actieradius is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de buiten temperatuur, snelheid en rijstijl. Actieradius wordt weergegeven, en is getest, op basis van een bromvoertuig (45 km/h).
** Wanneer de scooter is opgevoerd, kan dit nadelige gevolgen hebben voor de actieradius. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

specificaties

Voorband 120/70-12 inch
Achterband 120/70-12 inch
Motor Accu Lithium
Remmen voor Schijf
Remmen achter Schijf

andere klanten bekeken ook

reviews

algemene beoordeling
8.7
(507 reviews)