La Souris Fly • Mat donker groen
La Souris Fly • Mat donker groen  (1) La Souris Fly • Mat donker groen  (2) La Souris Fly • Mat donker groen  (3) La Souris Fly • Mat donker groen  (4) La Souris Fly • Mat donker groen  (5) La Souris Fly • Mat donker groen  (6) La Souris Fly • Mat donker groen  (7) La Souris Fly • Mat donker groen  (8)

La Souris

Fly

22.- per maand
Kleur: Mat donker groen
  • La Souris • Fly • Mat donker groen
direct leverbaar uit eigen voorraad

La Souris Fly

De La Souris Fly scooter is een leuke trendy scooter waarop je zeker gezien mag worden. Je kunt kiezen tussen een snor-25km en brom-45km uitvoering wat voor de lease prijs verder niet uitmaakt. De Fly scooter is geschikt voor klein tot middelgrote bestuurders. Tevens is het bij dit model scooter ook mogelijk om een passagier mee te nemen en heeft het volledige led-verlichting, dit is goed voor de zichtbaarheid. 

De La Souris Fly scooter heeft veel zwart uitgevoerde accenten zoals spiegels, kickstarter, handvatten, zadel enzovoort. Geen chroomwerk en daardoor dus weinig poetswerk.
Het populaire model is dus niet alleen geschikt voor jeugdige bestuurders maar ook zeker een aanrader voor woon/werk verkeer.


Scooter accessoires
Er zijn verschillende accessoires mogelijk op de La Souris Fly scooter welke je kan mee leasen. Bij elke accessoires vind je de lease prijs welke bij het totaalbedrag wordt opgeteld. Veel gekozen accessoires zijn bijvoorbeeld windschermen welke handig zijn tegen vliegjes in de zomer of regen, kou en wind in de winter. Denk ook aan een ART goedgekeurd kettingslot welke bij een WA + diefstal verzekering verplicht is voor de verzekering. Scooterlease-XL biedt ook de mogelijkheid om de snelheid van je scooter aan te laten passen door de keuze van een opvoerset, dit is geheel op eigen risico maar je behoudt natuurlijk wel je volledige garantie wanneer je dit door ons laat uitvoeren. Ook zijn er verschillende boxen, helmen, regenhoezen en nog veel meer beschikbaar welke je allemaal kan mee leasen.


Licht en wendbaar
De La Souris Fly scooter is licht en wendbaar en laat zich makkelijk besturen. Een uitstekende stadsscooter die zich eenvoudig door het drukke verkeer heen laat manoeuvreren. Bovendien is de Fly van het scootermerk La Souris voorzien van een zuinige brandstofmotor. De zuinigheid komt vanwege de toegepaste 4-takt techniek. Met 1 liter brandstof kun je ongeveer 40 kilometer afleggen en dat is behoorlijk zuinig.


Wielen, bagageruimte en tank
Zowel het voor- als achterwiel is 10 inch groot. Voor is er een schijfrem aanwezig en achter een trommelrem. Onder het zadel tref je bagageruimte waar je een helm of andere bagage zou kwijt kunnen. De tank van de La Souris Fly scooter is 4,5 liter groot en met een volle tank kun je ongeveer zo’n 180 kilometer afleggen. Benzine tank je bij ieder tankstation zonder problemen omdat de City scooter gewoon op euro 95 of 98 E5 ongelood benzine rijdt.


La Souris Fly scooter, onze prijzen zijn all-in!
Bij Scooterlease-xl kun je de La Souris Fly scooter leasen. Met leasen bedoelen we dat je de scooter in termijnen afbetaald. De scooter is dus volledig eigendom van degene die de scooter lease aanvraagt en kan dit tevens versneld boetevrij aflossen. Hoe sneller je de lease aflost des te minder rente er in rekening wordt gebracht door de lease maatschappij. De La Souris Fly scooter zou je zo’n 22 euro per maand kosten wanneer je deze in termijnen betaald.  Rijklaarmaken, kenteken aanvragen en tenaamstelling worden niet in rekening gebracht. Scooter graag aan huis bezorgd? Dit is bij Scooterlease-xl ook gewoon gratis.

specificaties

Accu Lood
Voorband 3,50 - 10 inch
Achterband 3,50 - 10 inch
Brandstof Euro 95 / E5
Motor 4-takt Injectie
Koeling Luchtgekoeld
Remmen voor Schijf
Remmen achter Trommel

andere klanten bekeken ook

reviews

algemene beoordeling
8.7
(507 reviews)

"Top scooter"

Antoinette Gabriels | 09 November 2018

Helemaal geen spijt dat ik deze scooter heb gekocht, hij rijd heel fijn en zuinig.

"Snelle levering!"

F. Udink | 28 February 2018

Heel tevreden met de snelle levering. De scooter zaterdag besteld voor de verjaardag van mijn vader en op woensdag op zijn verjaardag al geleverd gekregen! Ze hebben er alles aan gedaan zodat ik mijn vader blij kon maken! Heel fijn!!

"Goede service ook na de aankoop!"

Rodney Mooij | 26 June 2017

Gewoon een goede scooter die ik kan pakken om overal snel te zijn en geen last te hebben van het drukke verkeer. Ik ben dankzij deze scooter snel op mijn werk en weer thuis.