La Souris E-ID S6 Bosch - Delivery • Wit
La Souris E-ID S6 Bosch - Delivery • Wit (1) La Souris E-ID S6 Bosch - Delivery • Wit (2)

La Souris

E-ID S6 Bosch - Delivery

50,- per maand
Kleur: Wit
  • La Souris • E-ID S6 Bosch - Delivery • Wit
  • La Souris • E-ID S6 Bosch - Delivery • Mat Zwart
direct leverbaar uit eigen voorraad

La Souris E-ID S6 Bosch - Delivery

Ben jij op zoek naar een betaalbare en krachtige elektrische bezorgscooter waardoor jouw maaltijden of andere producten snel en milieuvriendelijk bezorgd worden? Dan moet je beslist de E-ID S6 Delivery e-scooter van La Souris overwegen.

Dit model beschikt namelijk over een krachtige elektrische BOSCH-motor. Daarnaast wordt deze bezorgscooter standaard geleverd met een grote lithium accu en een lader, waardoor deze scooter een actieradius van wel circa 60 kilometer* bereikt. Verder heeft deze krachtige e-scooter een optionele grote en praktische delivery-box, waardoor jouw eten altijd warm bij de klant aan komt. Benzinekosten zijn verleden tijd met deze e-scooter. De S6 Delivery e-scooter is speciaal ontworpen voor intensief en professioneel gebruik en is beschikbaar in een 45km/h variant. 

De voordelen van een E-ID S6 Delivery:

✅ Ideaal voor professioneel gebruik
✅ Stil & Hygiënisch
✅ Goede wegligging
✅ Geen benzinekosten
✅ Krachtige 2000w Bosch Motor
✅ Ingekort zadel voor een beter evenwicht en wegligging
✅ Grote actieradius tot wel 160km*
✅ Veelzijdige laadruimte door de extra buddyruimte en optionele delivery-box
✅ Altijd goed zichtbaar door LED-verlichting
✅ 12 inch wielen
✅ Anti-diefstal systeem
✅ Schijfremmen voor en achter met CBS
✅ USB-aansluiting
✅ Luxe helm/tassenhaak
✅ Remote Keyless Driving

Rijcomfort

De S6 Delivery is voorzien van grote 12 inch wielen, welke zorgen voor een aangename en comfortabele rijeigenschap. Tevens maakt de plaatsing van de accu onder de treeplank het zwaartepunt van het voertuig lager. Deze plaatsing geeft je de behendigheid en de stabiliteit die je nodig hebt tijdens je rit. Daarnaast creërt dit extra opbergruimte onder de buddy, ideaal als je een helm of extra producten kwijt wil!

Klaar voor de toekomst

Deze elektrische delivery scooter van La Souris is een innovatieve e-scooter met veel vermogen en een stille rijstijl met goede wegligging, mede dankzij de krachtige BOSCH-motor en 12 inch wielen. Het design is zeer modern en er is gebruikt gemaakt van de nieuwste accutechniek, LED-verlichting en is voorzien van twee remschijven. 

100% elektrisch

Een groot voordeel aan de E-ID S6 Delivery scooter is dat hij 100% elektrisch is en dus een stuk milieuvriendelijker en stiller is dan een normale scooter. De elektromotor is onderhoudsvrij. Benzinekosten zijn verleden tijd met deze e-scooter.

Het opladen van de accu gaat eenvoudig; in 5 - 6 uur (d.m.v. een snellader binnen 2-4 uur) is de accu van de La Souris S6 Delivery volgeladen en kan er weer ongeveer 60 kilometer mee gereden worden.

De La Souris E-ID S6 Delivery is beschikbaar in een 25km/h (snorscooter) en 45km/h (bromscooter) variant. Geen zin om een helm te dragen of reis je niet al te ver? Dan raden wij aan om voor een snorscooter te kiezen. Maak je regelmatig veel kilometers of wil je snel op je plaats van bestemming zijn? Dan raden wij een bromscooter aan. 

Goed zichtbaar

Met de LED-verlichting van de La Souris S6 Delivery ben je altijd goed zichtbaar op de weg.

Ruime opbergruimte

In de ruime buddy onder het zadel kun je eenvoudig extra producten of een helm kwijt omdat de accu verwerkt is onder de treeplank. 

Accessoires

Er zijn verschillende accessoires mogelijk op de La Souris E-ID S6 Delivery scooter tegen betaalbare prijzen. Bij elke accessoire vind je de prijs, deze wordt bij het totaalbedrag opgeteld. Veel gekozen accessoires zijn bijvoorbeeld handschoenen, een topkoffer, ruggensteun of een speciale opvoerset. Denk ook aan een ART-goedgekeurd kettingslot welke bij een WA+ Diefstal Verzekering verplicht is. La Souris biedt ook de mogelijkheid om een regenhoes en eventuele helm erbij te kopen.

 *De exacte actieradius is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de buiten temperatuur, snelheid en rijstijl. Actieradius wordt weergegeven, en is getest, op basis van een snorvoertuig (25 km/h) en een bromfiets (45 km/h).
** Wanneer de scooter is opgevoerd, kan dit nadelige gevolgen hebben voor de actieradius. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

specificaties

Voorband 90/90-12
Achterband 90/90-12
Motor Accu Lithium
Remmen voor Schijf
Remmen achter Schijf

andere klanten bekeken ook

reviews

algemene beoordeling
8.7
(507 reviews)