Peugeot Kisbee GT E5 • Grijs (Mad Grey)
Peugeot Kisbee GT E5 • Grijs (Mad Grey) (1) Peugeot Kisbee GT E5 • Grijs (Mad Grey) (2) Peugeot Kisbee GT E5 • Grijs (Mad Grey) (3) Peugeot Kisbee GT E5 • Grijs (Mad Grey) (4)

Peugeot

Kisbee GT E5

48,- per maand
Kleur: Grijs (Mad Grey)
  • Peugeot • Kisbee GT E5 • Grijs (Mad Grey)
direct leverbaar uit eigen voorraad

Peugeot Kisbee GT E5

Is een standaard Peugeot Kisbee model niet spannend genoeg? Dan is dit model wat voor jou, de Peugeot Kisbee GT. De Kisbee GT is een sportieve scooter met striping op de velgen, een herkenbare GT-badge, compacte smoked stuurspoiler en een comfortabel zadel met rode stiksels. De scooter is afgewerkt met een prachtige kleur, Mad Grey, waar je uren naar kan staren. De aluminium vloerpanelen maken deze scooter echt af. 

Deze scooter is enorm praktisch in gebruik. De Peugeot Kisbee GT is licht, wendbaar en heeft veel opbergruimte. Door zijn ‘no-nonsense’ kenmerken is de Kisbee GT mooi in eenvoud en een prettig metgezel voor dagelijks gebruik in de stad of voor woon-werkverkeer.


De Peugeot Kisbee GT is standaard voorzien van: 

Veel opbergruimte
Lichtmetalen velgen
Aluminium treeplank
Shuricane remschijf
LED-verlichting


Wendbaar

De Peugeot Kisbee GT is zeer geschikt voor in de stad en daarbuiten. De zithouding is optimaal en het prettige zadel zullen je niet vermoeien bij lange afstanden. Met een gewicht van slechts 95kg is deze scooter door iedereen goed te besturen en bovendien erg goed wendbaar in de stad.


Euro5 - klaar voor de toekomst

De Euro5 emissienorm draagt zorg voor minimale uitstoot aan schadelijke stoffen. Daardoor worden scooters schoner en minder vervuilend. Alle Kisbee modellen zijn uitgevoerd met een 4-takt Euro5 injectie motorblok. 


Geschikt voor extra passagier

De Peugeot Kisbee R is geschikt voor elke bestuurder, heeft een ruim zadel en uitklapbare side steps voor een passagier.


Opbergruimte

In de ruime buddy onder het zadel kun je een helm of slot kwijt. 

specificaties

Voorband 120/70-12
Achterband 120/70 12" inch
Brandstof Euro 98 / E5
Motor 4-takt Injectie
Koeling Luchtgekoeld
Remmen voor Schijf
Remmen achter Trommel

andere klanten bekeken ook

reviews

algemene beoordeling
8.7
(507 reviews)