Super Soco CUx Ducati Limited Edition • Ducati Red
Super Soco CUx Ducati Limited Edition • Ducati Red (1) Super Soco CUx Ducati Limited Edition • Ducati Red (2) Super Soco CUx Ducati Limited Edition • Ducati Red (3) Super Soco CUx Ducati Limited Edition • Ducati Red (4)

Super Soco

CUx Ducati Limited Edition

64,- per maand
Kleur: Ducati Red
  • Super Soco • CUx Ducati Limited Edition • Ducati Red
direct leverbaar uit eigen voorraad

Super Soco CUx Ducati Limited Edition


Rijdende gadget
Het simplistische en toch futuristische design valt al direct op, met de U-vormige LED verlichtingsunit en allround design ben je altijd zichtbaar in het verkeer. Deze e-scooter heeft de voorbereiding van een HD frontcamera welke zelfs in het donker geweldige beelden kan opnemen en naar je telefoon kan sturen. Hij is uitgerust met schijfremmen voor en achter met EBS welke de scooter een rem-afstand biedt van slechts 1,8 meter vanaf een snelheid van 20km/h.

De Super SOCO CUx Ducati Limited Edition heeft veel opvallende innovaties, waaronder een hoge resolutie dashboard waar verschillende informatie op een zelfverklarende manier wordt weergegeven. Je hebt geen sleutel nodig om de CUx in beweging te krijgen, hij heeft namelijk Keyless Go. Via de bijgeleverde afstandsbediening kun je de scooter ontgrendelen en starten. Daarbij zit er een bewegingsalarm op en actieve anti-diefstal, deze kun je inschakelen als je de camera optie hebt geactiveerd. In het beenschild zit een USB dock gemonteerd, zo kun je altijd en overal je telefoon opladen. Omdat het een elektrische scooter is heb je nooit meer startproblemen ongeacht extreme temperaturen.


Veilige Lithium Accu
Elektrisch rijden is schoon rijden, naast de natuur kun jij ook heel blij zijn dat je elektrisch rijdt. Het opladen van een accu is letterlijk 10 keer goedkoper. Een Lithium accu is buitengewoon stabiel en gaat heel erg lang mee. Zelfs als de scooter niet gebruikt wordt kan hij prima een aantal dagen stil staan zonder dat dit invloed heeft op de accu. De Lithium accu is mobiel en dus uit de scooter te halen om binnenshuis op te laden. Verder is de accu voorzien van elektronica die alle risico’s voor de lithium cellen in de gaten houdt. Denk hierbij aan overladen, te diep ontladen, te hoge en te lage temperatuur en te hoge stroomsterkte. In geval van risico schakelt de accu zichzelf uit zodat geen veiligheidsrisico kan ontstaan. Ook gaat de accu zo niet stuk, de beveiliging herstelt zich automatisch. Een veilige en sterke keuze voor een accu dus!


Oplaadtijd


Actieradius


Top it up!
Er zijn verschillende accessoires mogelijk op de Super SOCO CUx Ducati Limited Edition scooter die je gemakkelijk mee kunt leasen. Bij elke accessoire vind je de leaseprijs, deze wordt bij het totaalbedrag opgeteld. Veel gekozen accessoires zijn bijvoorbeeld handschoenen of een speciale opvoerset. Denk ook aan een ART goedgekeurd kettingslot welke bij een WA+ Diefstal Verzekering verplicht is. Scooterlease-XL biedt ook de mogelijkheid om regenhoes en eventuele helm gemakkelijk mee te leasen voor een kleine prijs per maand. Bluetooth- en camera optie is exclusief.

 

*De exacte actieradius is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de buiten temperatuur, snelheid en rijstijl. Actieradius wordt weergegeven, en is getest, op basis van een snorvoertuig (25 km/h) en een bromfiets (45 km/h).
** Wanneer de scooter is opgevoerd, kan dit nadelige gevolgen hebben voor de actieradius. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

specificaties

Voorband 12 inch
Achterband 12 inch
Motor Accu Lithium
Remmen voor Schijf ABS
Remmen achter Schijf ABS

andere klanten bekeken ook

reviews

algemene beoordeling
8.7
(507 reviews)