Super Soco TC • Vintage Green
Super Soco TC • Vintage Green (1) Super Soco TC • Vintage Green (2) Super Soco TC • Vintage Green (3) Super Soco TC • Vintage Green (4) Super Soco TC • Vintage Green (5) Super Soco TC • Vintage Green (6) Super Soco TC • Vintage Green (7)

Super Soco

TC

71,- per maand
Kleur: Vintage Green
  • Super Soco • TC • Vintage Green
direct leverbaar uit eigen voorraad

Super Soco TC

De Super Soco TC is op dit moment een revolutionair product waarvan de zowel de prestaties als kwaliteit al te zien zijn aan het uiterlijk van deze bromfiets.

Vanwege de grote wielen, licht gewicht alluminium frame en slimme technologie heeft deze scooter een perfecte wegligging en is deze handig in gebruik.

Met de efficiente Bosch Elektromotor ben je vlot op tempo en haal je een maximaal bereik van 70km per accu. De Super Soco is optioneel uit te breiden met nog een tweede accu waardoor het bereik kan worden verhoogt tot 140km.

De Super SOCO TC is standaard voorzien van:

Omdat het een elektrische scooter is heb je nooit meer startproblemen ongeacht extreme temperaturen.


Veilige Lithium Accu
Elektrisch rijden is schoon rijden, naast de natuur kun jij ook heel blij zijn dat je elektrisch rijdt. Het opladen van een accu is letterlijk 10 keer goedkoper. Een Lithium accu is buitengewoon stabiel en gaat heel erg lang mee. Zelfs als de scooter niet gebruikt wordt kan hij prima een aantal dagen stil staan zonder dat dit invloed heeft op de accu. De Lithium accu is mobiel en dus uit de scooter te halen om binnenshuis op te laden. Verder is de accu voorzien van elektronica die alle risico’s voor de lithium cellen in de gaten houdt. Denk hierbij aan overladen, te diep ontladen, te hoge en te lage temperatuur en te hoge stroomsterkte. In geval van risico schakelt de accu zichzelf uit zodat geen veiligheidsrisico kan ontstaan. Ook gaat de accu zo niet stuk, de beveiliging herstelt zich automatisch. Een veilige en sterke keuze voor een accu dus!


Oplaadtijd


Actieradius


Top it up!
Er zijn verschillende accessoires mogelijk op de Super SOCO TC scooter die je gemakkelijk mee kunt leasen. Bij elke accessoire vind je de leaseprijs, deze wordt bij het totaalbedrag opgeteld. Veel gekozen accessoires zijn bijvoorbeeld handschoenen of een speciale opvoerset. Denk ook aan een ART goedgekeurd kettingslot welke bij een WA+ Diefstal Verzekering verplicht is. Scooterlease-XL biedt ook de mogelijkheid om regenhoes en eventuele helm gemakkelijk mee te leasen voor een kleine prijs per maand.

 

*De exacte actieradius is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de buiten temperatuur, snelheid en rijstijl. Actieradius wordt weergegeven, en is getest, op basis van de meest ideale omstandigheden.
** Wanneer de scooter is opgevoerd, kan dit nadelige gevolgen hebben voor de actieradius. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

specificaties

Voorband 90/80 - 17 inch
Achterband 110/70 - 17 inch
Motor Accu Lithium
Remmen voor Schijf
Remmen achter Schijf

andere klanten bekeken ook

reviews

algemene beoordeling
8.7
(507 reviews)

"Handig op te laden en goed beveiligd tegen diefstal"

Henk Flierman | 03 December 2018

Super handig de uitneembare accu, ik woon op de 5e verdieping en kan de scooter dan niet aan de lader leggen nu is dat geen probleem meer ik neem gewoon de accu mee. Ook ideaal tegen diefstal, een scooter stelen zonder accu heeft geen zin natuurlijk! Daarnaast zit er ook nog een alarm op!

"Al met al een top scooter"

Peter van Rensen | 27 August 2018

Het duurde ongeveer 6 uur voor de accu opgeladen was, prima als je de scooter voor woon-werk verkeer gebruikt!

"Heerlijk elektrisch rijgenot"

Michael | 05 June 2018

Nooit gedacht dat elektrisch rijden zo fijn is, de scooter is opgeladen en gaat super lang mee op 1 accu. Ik raad dit model echt aan